Τα χουφτώνει για καλό σκοπό

13.09.2012
Η τραγουδίστρια των πάλαι ποτέ «Spice Girls» και περφόρμερ Mel B μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές εμφανίσεις που πρωταγωνιστή έχουν το πλούσιο στήθος της. Τώρα η Μελ χρησιμοποιεί τις καμπύλες της για καλό σκοπό, και πιο συγκεκριμένα γδύνεται και αφήνει τον σύζυγό της Στέφεν Μπελαφόντε (Stephen Belafonte) να την ... «χουφτώσει» στο πλαίσιο της καμπάνιας για τον καρκίνο του στήθους με τίτλο «I love boobies». Η 37χρονη φωτογραφίζεται στο περιοδικό Cosmopolitan, και η φωτογραφία της θυμίζει εκείνη της Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) στο περιοδικό Rolling Stone κάτι εκατομμύρια χρόνια πίσω (αντιγραφή της οποίας είναι και η φωτογράφηση της Teyana Taylor). Στη συνέντευξή της στο Cosmo, η Μελ παραδέχτηκε ότι όλα τα Spice Girls κορίτσια είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στα ... στήθη, και μάλιστα έπιαναν η μία το βυζάκι της άλλης... έτσι για πλάκα! Όσο για τον σύζυγο, δηλώνει και αυτός θιασώτης του μεγάλου στήθους, οπότε δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στη φωτογράφηση. Για την καμπάνια φωτογραφήθηκαν στην ίδια πόζα και το ζευγάρι Τζόρτζι Πόρτερ (Jorgie Porter) -Τζέιμς Άθερτον (James Atherton).

Η τραγουδίστρια των πάλαι ποτέ «Spice Girls» και περφόρμερ Mel B μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές εμφανίσεις που πρωταγωνιστή έχουν το πλούσιο στήθος της. Τώρα η Μελ χρησιμοποιεί τις καμπύλες της για καλό σκοπό, και πιο συγκεκριμένα γδύνεται και αφήνει τον σύζυγό της Στέφεν Μπελαφόντε (Stephen Belafonte) να την ... «χουφτώσει» στο πλαίσιο της καμπάνιας για τον καρκίνο του στήθους με τίτλο «I love boobies».

Η 37χρονη φωτογραφίζεται στο περιοδικό Cosmopolitan, και η φωτογραφία της θυμίζει εκείνη της Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) στο περιοδικό Rolling Stone κάτι εκατομμύρια χρόνια πίσω. Στη συνέντευξή της στο Cosmo, η Μελ παραδέχτηκε ότι όλα τα Spice Girls κορίτσια είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στα ... στήθη, και μάλιστα έπιαναν η μία το βυζάκι της άλλης... έτσι για πλάκα! Όσο για τον σύζυγο, δηλώνει και αυτός θιασώτης του μεγάλου στήθους, οπότε δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στη φωτογράφηση.

Για την καμπάνια φωτογραφήθηκαν στην ίδια πόζα και το ζευγάρι Τζόρτζι Πόρτερ (Jorgie Porter) -Τζέιμς Άθερτον (James Atherton).