Το κορίτσι του Μποντ μάς τα έκανε... λάστιχο

19.09.2012
Τα νεύρα μας τεντώθηκαν ... διότι σκεφτήκαμε τις θυσίες που πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε αυτό το κορμί... Οι θαυμαστές της Ουκρανής μοντέλου και ηθοποιού Όλγκα Κουριλένκο (Olga Kurylenko) κάνουν πάρτι με τη νέα σέξι φωτογράφησή της στο περιοδικό Complex Οκτωβρίου/Νοεμβρίου 2012. Το καυτό κορίτσι του Μποντ δείχνει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και την απίστευτη ευλυγισία της - που μόνο με αμέτρητες ώρες γιόγκα και πιλάτες θα έχει καταφέρει - σε μια σειρά φωτογραφιών με σέξι κολάν και τοπ που παραπέμπουν σε αθλήτρια ή γυμνάστρια. Η πανέμορφη 32χρονη Όλγκα, που έχει κάνει μπαλέτο και μαθήματα χορού ως έφηβη, ξαναθυμήθηκε τη σκληρή άσκηση με την ευκαιρία της συμμετοχής της ως χορεύτρια στο νέο τηλεοπτικό σόου Magic City. Ο φωτογράφος Τόνι Κέλι (Tony Kelly) απαθανάτισε την Όλγα να δένεται περίπου κόμπος με φόντο τα πανύψηλα κτίρια του Λος Άντζελες. Δες την Όλγα στο COMPLEX

Οι θαυμαστές της Ουκρανής μοντέλου και ηθοποιού Όλγκα Κουριλένκο (Olga Kurylenko) κάνουν πάρτι με τη νέα σέξι φωτογράφησή της στο περιοδικό Complex Οκτωβρίου/Νοεμβρίου 2012. Το καυτό κορίτσι του Μποντ δείχνει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και την απίστευτη ευλυγισία της - που μόνο με αμέτρητες ώρες γιόγκα και πιλάτες θα έχει καταφέρει - σε μια σειρά φωτογραφιών με σέξι κολάν και τοπ που παραπέμπουν σε αθλήτρια ή γυμνάστρια.

Η πανέμορφη 32χρονη Όλγκα, που έχει κάνει μπαλέτο και μαθήματα χορού ως έφηβη, ξαναθυμήθηκε τη σκληρή άσκηση με την ευκαιρία της συμμετοχής της ως χορεύτρια στο νέο τηλεοπτικό σόου Magic City. Ο φωτογράφος Τόνι Κέλι (Tony Kelly) απαθανάτισε την Όλγα να δένεται περίπου κόμπος με φόντο τα πανύψηλα κτίρια του Λος Άντζελες.