Σάρα Σάχι: Οι λεσβίες κάνουν τα πάντα για να την αγγίξουν

19.09.2012
Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Σάρα Σάχι (Sarah Sahi) φιγουράρει πιο σέξι από ποτέ στο τρέχων τεύχος του ανδρικού περιοδικού Maxim. Τη μελαχρινή καλλονή θυμόμαστε από τον ρόλο της ως Carmen de la Pica Morales στο λεσβιακό Sex and the City, «The L World», που ανέβασε κατακόρυφα τη δημοτικότητά της στις... λεσβίες θαυμάστριες της. Η Σάρα μάλιστα είχε δηλώσει ότι οι λεσβίες οπαδοί της είναι και πολύ πιο επιθετικές από τους άνδρες όταν τη συναντούν στο δρόμο! ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ στο Maxim Τη θαυμάσαμε ημίγυμνη στο χώρο της στη σειρά φωτογραφήσεων «Me in my place» του περιοδικού Esquire, αλλά και στην τηλεοπτική σειρά «Fairly Legal» στο ρόλο μιας επιτυχημένης δικηγόρου... Τι άλλο ξέρουμε για την 32χρονη Σάρα; Το βαφτιστικό της όνομα (Aahoo) σημαίνει γαζέλα στα περσικά, κάτι που υπερασπίστηκε στην πράξη κερδίζοντας απανωτούς διαγωνισμούς ομορφιάς από τα οκτώ της χρόνια. Ο πατέρας της είναι τρισέγγονος σάχη της Περσίας και εκείνη ξεκίνησε να δείχνει το πλούσιο στήθος της στους «Dallas Cowboys» ως μαζορέτα τους. Εκεί την ανακάλυψε ο σκηνοθέτης Robert Altman και την έπεισε να μετακομίσει στο Χόλιγουντ. Η Σάχι παντρεύτηκε τον καλό της, ηθοποιό Στιβ Χάουι (Steve Howey), το 2009 στο Λας Βέγκας και την ίδια χρονιά έφερε στον κόσμο τον γιο της Γουίλιαμ με τοκετό μέσα σε νερό.

Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Σάρα Σάχι (Sarah Sahi) φιγουράρει πιο σέξι από ποτέ στο τρέχων τεύχος του ανδρικού περιοδικού Maxim. Τη μελαχρινή καλλονή θυμόμαστε από τον ρόλο της ως Carmen de la Pica Morales στο λεσβιακό Sex and the City, «The L World», που ανέβασε κατακόρυφα τη δημοτικότητά της στις... λεσβίες θαυμάστριες της. Η Σάρα μάλιστα είχε δηλώσει ότι οι λεσβίες οπαδοί της είναι και πολύ πιο επιθετικές από τους άνδρες όταν τη συναντούν στο δρόμο!

Τη θαυμάσαμε ημίγυμνη στο χώρο της στη σειρά φωτογραφήσεων «Me in my place» του περιοδικού Esquire, αλλά και στην τηλεοπτική σειρά «Fairly Legal» στο ρόλο μιας επιτυχημένης δικηγόρου... Τι άλλο ξέρουμε για την 32χρονη Σάρα; Το βαφτιστικό της όνομα (Aahoo) σημαίνει γαζέλα στα περσικά, κάτι που υπερασπίστηκε στην πράξη κερδίζοντας απανωτούς διαγωνισμούς ομορφιάς από τα οκτώ της χρόνια. Ο πατέρας της είναι τρισέγγονος σάχη της Περσίας και εκείνη ξεκίνησε να δείχνει το πλούσιο στήθος της στους «Dallas Cowboys» ως μαζορέτα τους. Εκεί την ανακάλυψε ο σκηνοθέτης Robert Altman και την έπεισε να μετακομίσει στο Χόλιγουντ.

Η Σάχι παντρεύτηκε τον καλό της, ηθοποιό Στιβ Χάουι (Steve Howey), το 2009 στο Λας Βέγκας και την ίδια χρονιά έφερε στον κόσμο τον γιο της Γουίλιαμ με τοκετό μέσα σε νερό.