Τι προτιμάς; Σαντιγί ή σαπουνάδα;

10.01.2013
Η πιο ακριβοπληρωμένη φιλενάδα του πλανήτη, η 38χρονη -σήμερα- Βικτόρια Σίλβστεντ (Victoria Silvstedt) άπλωσε το 1.80 σουηδέζικο κορμί της στις σελίδες του Playboy. Η Βικτόρια είναι μοντέλο, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Από μικρή της άρεσε το σκι, και έγινε μέλος της Σουηδικής ομάδας σκι. Κατέλαβε μάλιστα την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς. Η καριέρα της στο σκι τελείωσε όταν είχε σοβαρό τραυματισμό στον ώμο που οφείλεται σε πτώση. Αναδείχτηκε Μις Σουηδία το 1993 και την επόμενη χρονιά εκπροσώπησε τη χώρα της στο Μις Κόσμος. Το 1994 ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στο Παρίσι. Αυτή τη στιγμή συμπαρουσιάζει το ριάλιτι «Ο Τροχός της Τύχης». Η κατάξανθη καλλονή εμφανίζεται σε ένα ριάλιτι στο E! με τον τίτλο «My perfect Life» που ασχολείται με τη ζωή της και μεταδίδεται σε ολοκληρο τον κόσμο. Μιλά άπταιστα σουηδικά, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Η πιο ακριβοπληρωμένη φιλενάδα του πλανήτη, η 38χρονη -σήμερα- Βικτόρια Σίλβστεντ (Victoria Silvstedt) άπλωσε το 1.80 σουηδέζικο κορμί της στις σελίδες του Playboy. Η Βικτόρια είναι μοντέλο, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Από μικρή της άρεσε το σκι, και έγινε μέλος της Σουηδικής ομάδας σκι. Κατέλαβε μάλιστα την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς. Η καριέρα της στο σκι τελείωσε όταν είχε σοβαρό τραυματισμό στον ώμο που οφείλεται σε πτώση.

Αναδείχτηκε Μις Σουηδία το 1993 και την επόμενη χρονιά εκπροσώπησε τη χώρα της στο Μις Κόσμος. Το 1994 ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στο Παρίσι. Αυτή τη στιγμή συμπαρουσιάζει το ριάλιτι «Ο Τροχός της Τύχης». Η κατάξανθη καλλονή εμφανίζεται σε ένα ριάλιτι στο E! με τον τίτλο «My perfect Life» που ασχολείται με τη ζωή της και μεταδίδεται σε ολοκληρο τον κόσμο. Μιλά άπταιστα σουηδικά, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.