Ναστάζια Κίνσκι: Σοκ για την κακοποίηση από τον πατέρα της

11.01.2013
Σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις της ετεροθαλούς αδελφής της Πόλα Κίνσκι, ότι ο πατέρας τους ο Γερμανός πασίγνωστος ηθοποιός Κλάους Κίνσκι, την κακοποιούσε συστηματικά για 14 χρόνια, από την ηλικία των πέντε ετών, έως τα 19 της χρόνια, δήλωσε η διάσημη ηθοποιός, Ναστάζια. «Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα. Είμαι στο πλευρό της αδερφής μου, την υποστηρίζω. Είμαι βαθιά αναστατωμένη», αναφέρει η Ναστάζια, σε συνέντευξή της στη γερμανική εφημερίδα Bild. Η 51χρονη ηθοποιός επαινεί το κουράγιο και την τόλμη της αδελφής της, η οποία αποκαλύπτει για πρώτη φορά την τεράστια σωματική και ψυχική δοκιμασία- εφιάλτη, που έζησε, σε ένα βιβλίο το οποίο θα δημοσιευθεί προσεχώς στη Γερμανία, υπό τον τίτλο «Kindermund» (Τα λόγια ενός παιδιού). Να θυμίσουμε ότι το 1976 - όταν ήταν μόλις 15 ετών - η Ναστάζια ξεκίνησε μια ρομαντική σχέση με τον Ρομάν Πολάνσκι (Roman Polanski), όταν εκείνος ήταν 43.

Σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις της ετεροθαλούς αδελφής της Πόλα Κίνσκι, ότι ο πατέρας τους ο Γερμανός πασίγνωστος ηθοποιός Κλάους Κίνσκι, την κακοποιούσε συστηματικά για 14 χρόνια, από την ηλικία των πέντε ετών, έως τα 19 της χρόνια, δήλωσε η διάσημη ηθοποιός, Ναστάζια.

«Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα. Είμαι στο πλευρό της αδερφής μου, την υποστηρίζω. Είμαι βαθιά αναστατωμένη», αναφέρει η Ναστάζια, σε συνέντευξή της στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Η 51χρονη ηθοποιός επαινεί το κουράγιο και την τόλμη της αδελφής της, η οποία αποκαλύπτει για πρώτη φορά την τεράστια σωματική και ψυχική δοκιμασία- εφιάλτη, που έζησε, σε ένα βιβλίο το οποίο θα δημοσιευθεί προσεχώς στη Γερμανία, υπό τον τίτλο «Kindermund» (Τα λόγια ενός παιδιού).

Να θυμίσουμε ότι το 1976 - όταν ήταν μόλις 15 ετών - η Ναστάζια ξεκίνησε μια ρομαντική σχέση με τον Ρομάν Πολάνσκι (Roman Polanski), όταν εκείνος ήταν 43.