Διπλό πιπίνι για τον Άσλεϊ Κόουλ

04.03.2013
Την ώρα που παρακαλούσε την πρώην σύζυγο να τον συγχωρέσει, έκανε τη βίλα του... βίλα με τα όλα της! Το όνομά της είναι Μελίσα Χάου (Melissa Howe), είναι 22 ετών, και το πιο σημαντικό επίτευγμα της σύντομης ζωής της είναι ότι δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό! Η ζουμερή κοκκινομάλλα που έχει διατελέσει και Κουνελάκι του Playboy δήλωσε με περηφάνια ότι έκανε σεξ με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), σε όλα τα δωμάτια της βίλας που μοιραζόταν με την σύζυγό του ποπ σταρ, Σέριλ Κόουλ... και πότε; Την περίοδο που εκείνη προσπαθούσε να συγχωρήσει τις «κουτσουκέλες» του και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Στη The Sun διαβάζουμε ότι το κοριτσάκι αυτό εκμεταλλεύτηκε ερωτικά κάθε γωνιά του σπιτιού της Σέριλ και μάλιστα διηγήθηκε αναλυτικά όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες ... Ο άσσος της Τσέλσι φαίνεται ότι δεν πολυστεναχωρήθηκε για τον χωρισμό του με την Σέριλ, αφού βρήκε παρηγοριά σε χρόνο dt στα κάλλη της Μελίσα.... και όχι μόνο μια φορά! Λιμουζίνα την πήγε λιμουζίνα την έφερε και το μέρος θα έπρεπε να μείνει μυστικό. Αμ δε! Η Μελίσα υπήρξε εξαιρετικά περιγραφική, αφού αποκάλυψε ότι έκαναν σεξ στο κρεβάτι της Σέριλ, στη σκάλα, στον καναπέ, πάνω στα χαλιά, μέσα στο τζακούζι (σε ένα από τα πολλά που διαθέτει η βίλα) και ότι μέχρι που αστειεύτηκαν για ένα επικείμενο τρίο με την δίδυμη αδερφή της... Και εδώ που τα λέμε, η δίδυμη αδερφή της Μελίσα λέγεται Κάρλα Χάου (Carla Howe) και φημολογείται ότι έχει παράνομο δεσμό με τον παντρεμένο σταρ της Manchester United, Πατρίς Εβρά (Patrice Evra).

Την ώρα που παρακαλούσε την πρώην σύζυγο να τον συγχωρέσει, έκανε τη βίλα του... βίλα με τα όλα της! Το όνομά της είναι Μελίσα Χάου (Melissa Howe), είναι 22 ετών, και το πιο σημαντικό επίτευγμα της σύντομης ζωής της είναι ότι δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό! Η ζουμερή κοκκινομάλλα που έχει διατελέσει και Κουνελάκι του Playboy δήλωσε με περηφάνια ότι έκανε σεξ με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), σε όλα τα δωμάτια της βίλας που μοιραζόταν με την σύζυγό του ποπ σταρ, Σέριλ Κόουλ... και πότε; Την περίοδο που εκείνη προσπαθούσε να συγχωρήσει τις «κουτσουκέλες» του και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Στη The Sun διαβάζουμε ότι το κοριτσάκι αυτό εκμεταλλεύτηκε ερωτικά κάθε γωνιά του σπιτιού της Σέριλ και μάλιστα διηγήθηκε αναλυτικά όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες ... Ο άσσος της Τσέλσι φαίνεται ότι δεν πολυστεναχωρήθηκε για τον χωρισμό του με την Σέριλ, αφού βρήκε παρηγοριά σε χρόνο dt στα κάλλη της Μελίσα.... και όχι μόνο μια φορά!

Λιμουζίνα την πήγε λιμουζίνα την έφερε και το μέρος θα έπρεπε να μείνει μυστικό. Αμ δε! Η Μελίσα υπήρξε εξαιρετικά περιγραφική, αφού αποκάλυψε ότι έκαναν σεξ στο κρεβάτι της Σέριλ, στη σκάλα, στον καναπέ, πάνω στα χαλιά, μέσα στο τζακούζι (σε ένα από τα πολλά που διαθέτει η βίλα) και ότι μέχρι που αστειεύτηκαν για ένα επικείμενο τρίο με την δίδυμη αδερφή της... Και εδώ που τα λέμε, η δίδυμη αδερφή της Μελίσα λέγεται Κάρλα Χάου (Carla Howe) και φημολογείται ότι έχει παράνομο δεσμό με τον παντρεμένο σταρ της Manchester United, Πατρίς Εβρά (Patrice Evra).