Πάει καβάλα στον... Μπαλοτέλι

03.04.2013
Τέλει τέλει Μπαλοτέλι η κοπέλα, δεν μαζεύεται! Άπαξ και έγινε επίσημη φιλενάδα του διάσημου ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι (Mario Balotelli) θέλει να το μάθει ο κόσμος όλος. Το 22χρονο μοντέλο Φάνι Νεγκουέσα (Fanny Neguesha) ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, όπου καβαλάει με νόημα τον ημίγυμνο επιθετικό της Μίλαν... και η πρώην του (και μητέρα του παιδιού του) Ραφαέλα Φίκο (Raffaella Fico) θα βλέπει και θα τραβάει τα μαλλιά της! Το «κακό παιδί» Μάριο δήλωσε πρόσφατα στο Vanity Fair ότι βρήκε την ηρεμία του στη Φάνι, η οποία τον καταλαβαίνει και τον στηρίζει. Το ζευγάρι είναι αυτοκόλλητο, φωτογραφίζεται με κάθε ευκαιρία και δηλώνει ότι κατοικεί στον... Παράδεισο!

Τέλει τέλει Μπαλοτέλι η κοπέλα, δεν μαζεύεται! Άπαξ και έγινε επίσημη φιλενάδα του διάσημου ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι (Mario Balotelli) θέλει να το μάθει ο κόσμος όλος. Το 22χρονο μοντέλο Φάνι Νεγκουέσα (Fanny Neguesha) ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, όπου καβαλάει με νόημα τον ημίγυμνο επιθετικό της Μίλαν... και η πρώην του (και μητέρα του παιδιού του) Ραφαέλα Φίκο (Raffaella Fico) θα βλέπει και θα τραβάει τα μαλλιά της!

Το «κακό παιδί» Μάριο δήλωσε πρόσφατα στο Vanity Fair ότι βρήκε την ηρεμία του στη Φάνι, η οποία τον καταλαβαίνει και τον στηρίζει. Το ζευγάρι είναι αυτοκόλλητο, φωτογραφίζεται με κάθε ευκαιρία και δηλώνει ότι κατοικεί στον... Παράδεισο!