Έλληνες που δεν φανταζόσουν, ολόγυμνοι!

03.04.2013
Κρυφό όνειρο των περισσότερων διάσημων είναι μια καλαίσθητη γυμνή φωτογράφηση! Το ελληνικό Playboy ανέκαθεν κυνηγούσε τα διάσημα γυμνά και σε πολλές περιπτώσεις κατάφερε να ποζάρουν στις σελίδες του Ελληνίδες και Έλληνες ηθοποιοί και τραγουδιστές που δεν θα φανταζόταν κάποιος ότι θα ήθελαν να φωτογραφηθούν γυμνοί, όπως: Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Ερήμου, η Πωλίνα, η Μάρω Κοντού, ο Σταμάτης Γαρδέλης κ.αλ. Το 1993 το περιοδικό γιόρτασε τα 100 τεύχη κυκλοφορίας του με μια συλλεκτική έκδοση των καλύτερων επώνυμων ελληνικών γυμνών. Μεταξύ αυτών, πολύ σέξι ξεχώρισαν οι: Ζωή Λάσκαρη, Βάνα Μπάρμπα, Νάντια Μουρούζη, Ισμήνη Καλέση και Νένα Χρονοπούλου.

Κρυφό όνειρο των περισσότερων διάσημων είναι μια καλαίσθητη γυμνή φωτογράφηση! Το ελληνικό Playboy ανέκαθεν κυνηγούσε τα διάσημα γυμνά και σε πολλές περιπτώσεις κατάφερε να ποζάρουν στις σελίδες του Ελληνίδες και Έλληνες ηθοποιοί και τραγουδιστές που δεν θα φανταζόταν κάποιος ότι θα ήθελαν να φωτογραφηθούν γυμνοί, όπως: Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Ερήμου, η Πωλίνα, η Μάρω Κοντού, ο Σταμάτης Γαρδέλης κ.αλ.

Το 1993 το περιοδικό γιόρτασε τα 100 τεύχη κυκλοφορίας του με μια συλλεκτική έκδοση των καλύτερων επώνυμων ελληνικών γυμνών. Μεταξύ αυτών, πολύ σέξι ξεχώρισαν οι: Ζωή Λάσκαρη, Βάνα Μπάρμπα, Νάντια Μουρούζη, Ισμήνη Καλέση και Νένα Χρονοπούλου.