Γερμανίδες αθλήτριες βάζουν φωτιά στο Playboy

04.04.2013
Οι πιο καυτές αθλήτριες χειμερινών αθλημάτων της Γερμανίας πόζαραν όπως τις γέννησε η μανούλα τους για το Playboy της χώρας τους (Μάρτιος 2013) βάζοντας φωτιά στις φαντασιώσεις του ανδρικού φύλου. Ο λόγος για την αθλήτρια του snowboard Mέλανι Φέιστ (Melanie Faisst), την αθλήτρια του ski- cross Σαμπρίνα Γουειχάρτερ (Sabrina Weilharter) και την αθλήτρια του ski- jump Ισαμπέλα Λαμπόκ (Isabella Laböck). Και οι τρεις είναι κουκλάρες και αντιπροσωπεύουν δυναμικά όχι μόνο την αθλητική γερμανική κουλτούρα, αλλά και τη σέξι γυναικεία παρουσία στις χιονισμένες πλαγιές. Η 23χρονη Μέλανι ασχολείται από τα 10 της χρόνια με το snowboard και έχει αναδειχθεί 2 φορές πρωταθλήτρια Γερμανίας, η 21χρονη Σαμπρίνα συμμετέχει διαρκώς σε παγκόσμια πρωταθλήματα Ski cross ευελπιστώντας πως κάποια μέρα θα φορέσει ένα χρυσό μετάλλιο στο λαιμό της, ενώ η 27χρονη Ισαμπέλα το 2010 συμμετείχε στους χειμερινούς Ολυμπιακούς.

Οι πιο καυτές αθλήτριες χειμερινών αθλημάτων της Γερμανίας πόζαραν όπως τις γέννησε η μανούλα τους για το Playboy της χώρας τους (Μάρτιος 2013) βάζοντας φωτιά στις φαντασιώσεις του ανδρικού φύλου. Ο λόγος για την αθλήτρια του snowboard Mέλανι Φέιστ (Melanie Faisst), την αθλήτρια του ski- cross Σαμπρίνα Γουειχάρτερ (Sabrina Weilharter) και την αθλήτρια του ski- jump Ισαμπέλα Λαμπόκ (Isabella Laböck).

Και οι τρεις είναι κουκλάρες και αντιπροσωπεύουν δυναμικά όχι μόνο την αθλητική γερμανική κουλτούρα, αλλά και τη σέξι γυναικεία παρουσία στις χιονισμένες πλαγιές.

Η 23χρονη Μέλανι ασχολείται από τα 10 της χρόνια με το snowboard και έχει αναδειχθεί 2 φορές πρωταθλήτρια Γερμανίας, η 21χρονη Σαμπρίνα συμμετέχει διαρκώς σε παγκόσμια πρωταθλήματα Ski cross ευελπιστώντας πως κάποια μέρα θα φορέσει ένα χρυσό μετάλλιο στο λαιμό της, ενώ η 27χρονη Ισαμπέλα το 2010 συμμετείχε στους χειμερινούς Ολυμπιακούς.