Κάποτε γδύναμε και εμείς σέξι top models

09.04.2013
Μπορεί σήμερα η Ελλάδα να μην διαθέτει μοντέλα που κάνουν διεθνή καριέρα, αλλά πίσω στη δεκαετία του '80, πολλές Ελληνίδες καλλονές έκαναν την καριέρα του top model και βγήκαν από τα σύνορα της χώρας μας. Και όλες έκαναν τουλάχιστον μία γυμνή φωτογράφηση για το ονόρε! Ναυαρχίδα των καλλονών της ελληνικής πασαρέλας είναι φυσικά η μελαχρινή πανύψηλη Βίκυ Κουλιανού, την οποία τυχαία ανακάλυψε ο Μιχάλης Ασλάνης μέσα σ' ένα λεωφορείο. Φιλενάδα και συνοδοιπόρος της Βίκυς εκείνο το διάστημα ήταν η Αυστραλή κατάξανθη Φιλίππα Μάθιους, η οποία έγινε γνωστή και για τη σχέση της με τον πολλά υποσχόμενο τότε εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο. Η Ελληνίδα Audrey Hepburn, και σημερινή πολιτικός, Έλενα Κουντουρά ήταν άλλο ένα πρόσωπο που ξέφυγε από τα ελληνικά σύνορα. Συμβόλαιο με τη Shiseido, μούσα του αρωματοποιού Serge Lutens, συμμετείχε συστηματικά σε επιδείξεις των Versace και Galliano. Ιδιαίτερη μνεία δίνουμε στην Τζένη Μπαλατσινού, που αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς της πρώτης διοργάνωσης και στη συνέχεια Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1992. Στα υπόψη, τέλος, θυμίζουμε και τις ... ελληνικές κορμοστασιές των: Μαρίνα Πούπου, Μαρίνα Τσιντικίδου, Ρέα Τουτουντζή, Μάνια Ντέλου, Κάτια Ζυγούλη, Ισαβέλλα Δάρα, Εβελίνα Παπαντωνίου, Iωάννα Σουλιώτη, Νόνη Δούνια, Νίκη Κάρτσωνα κ.αλ.

Μπορεί σήμερα η Ελλάδα να μην διαθέτει μοντέλα που κάνουν διεθνή καριέρα, αλλά πίσω στη δεκαετία του '80, πολλές Ελληνίδες καλλονές έκαναν την καριέρα του top model και βγήκαν από τα σύνορα της χώρας μας. Και όλες έκαναν τουλάχιστον μία γυμνή φωτογράφηση για το ονόρε!

Ναυαρχίδα των καλλονών της ελληνικής πασαρέλας είναι φυσικά η μελαχρινή πανύψηλη Βίκυ Κουλιανού, την οποία τυχαία ανακάλυψε ο Μιχάλης Ασλάνης μέσα σ' ένα λεωφορείο. Φιλενάδα και συνοδοιπόρος της Βίκυς εκείνο το διάστημα ήταν η Αυστραλή κατάξανθη Φιλίππα Μάθιους, η οποία έγινε γνωστή και για τη σχέση της με τον πολλά υποσχόμενο τότε εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο. Η Ελληνίδα Audrey Hepburn, και σημερινή πολιτικός, Έλενα Κουντουρά ήταν άλλο ένα πρόσωπο που ξέφυγε από τα ελληνικά σύνορα. Συμβόλαιο με τη Shiseido, μούσα του αρωματοποιού Serge Lutens, συμμετείχε συστηματικά σε επιδείξεις των Versace και Galliano. Ιδιαίτερη μνεία δίνουμε στην Τζένη Μπαλατσινού, που αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς της πρώτης διοργάνωσης και στη συνέχεια Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1992. Στα υπόψη, τέλος, θυμίζουμε και τις ... ελληνικές κορμοστασιές των: Μαρίνα Πούπου, Μαρίνα Τσιντικίδου, Ρέα Τουτουντζή, Μάνια Ντέλου, Κάτια Ζυγούλη, Ισαβέλλα Δάρα, Εβελίνα Παπαντωνίου, Iωάννα Σουλιώτη, Νόνη Δούνια, Νίκη Κάρτσωνα κ.αλ.