Τι κάνει μόνη της μες στο σαλόνι της;

10.04.2013
Τι κάνει μόνη της στο σαλόνι της η καυτή Κέιτι Στέινερ (Katie Steiner); Μα φωτογραφίζεται η κοπέλα! Η σέξι Γερμανίδα μοντέλα και ηθοποιός έκανε μία εξαιρετικά προκλητική φωτογράφηση για το Playboy της χώρας της, χαρίζοντάς μας πόζες με περίσσια σεξουαλικότητα. Η Κέιτι γεννήθηκε την 4η Ιανουαρίου, άγνωστο ποιας χρονιάς - αφού δεν το αποκαλύπτει στο προσωπικό της site - στο Ανόβερο και σήμερα ζει στο Αμβούργο. Έχει αναδειχθεί Playmate, μιλάει τρεις γλώσσες και είναι και κορίτσι σπουδαγμένο, αφού έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων!

Τι κάνει μόνη της στο σαλόνι της η καυτή Κέιτι Στέινερ (Katie Steiner); Μα φωτογραφίζεται η κοπέλα! Η σέξι Γερμανίδα μοντέλα και ηθοποιός έκανε μία εξαιρετικά προκλητική φωτογράφηση για το Playboy της χώρας της, χαρίζοντάς μας πόζες με περίσσια σεξουαλικότητα.

Η Κέιτι γεννήθηκε την 4η Ιανουαρίου, άγνωστο ποιας χρονιάς - αφού δεν το αποκαλύπτει στο προσωπικό της site - στο Ανόβερο και σήμερα ζει στο Αμβούργο. Έχει αναδειχθεί Playmate, μιλάει τρεις γλώσσες και είναι και κορίτσι σπουδαγμένο, αφού έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων!