Το σήμερα και το χθες της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

23.04.2013
Οι μπηχτές της ηθοποιού στο Facebook για όσους την κατέκριναν όταν συμμετείχε στο «Dancing on Ice» και τώρα παίρνουν μέρος οι ίδιοι σε talent shows. «Λυπάμαι που ήρθες στη θέση μου, αγαπητέ» έγραψε, με τα social media να λένε ότι φωτογράφιζε τον Γεράσιμο Γενατά. Καριέρα Επειτα από σπουδές στον τουριστικό κλάδο, στράφηκε στην υποκριτική, αποφοιτώντας το 2004 από τη σχολή του Κουν. Επειτα από γκεστ σε σειρές ήρθε ένας μεγάλος ρόλος στις «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα». Στη συνέχεια μια απόπειρα παρουσίασης στο τηλεπαιχνίδι «Λες και το 'ξερες», η συμμετοχή στο «Dancing on ice» και οι live εμφανίσεις στο πλευρό του Ρούβα και στην «Ιερά Οδό». Θλιμμένη στιγμή Το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν ανημέρα των γενεθλίων της έχασε την αγαπημένη της γιαγιά που την είχε μεγαλώσει. «Ηταν η πιο γλυκιά και δυνατή γυναίκα που γνώρισα. Σήμερα την έχασα... Εύχομαι να είναι στο φως, αυτό που της στέρησε η ζωή τους τελευταίους μήνες», έγραψε εκείνη την ημέρα, εμφανώς συγκινημένη, στο twitter της. Η Δήλωση Η αποκάλυψη ότι είχε σχέση με παντρεμένο και η αντίδρασή της. «Υπήρχαν σημάδια, αλλά επειδή τον αγαπούσα πολύ δεν τα αντιλαμβανόμουν. Ομολογώ ότι το έκρυβε πολύ καλά. Δεν με είδε και δεν άκουσε για μένα ποτέ ξανά όταν το έμαθα. Αυτό θεωρώ ότι ήταν η μεγαλύτερη τιμωρία» Διάβασε όλο το θέμα του ΑΛΕΞΗ ΜΙΧΑ στο TV ΕΘΝΟΣ

Η Αφορμή
Οι μπηχτές της ηθοποιού στο Facebook για όσους την κατέκριναν όταν συμμετείχε στο «Dancing on Ice» και τώρα παίρνουν μέρος οι ίδιοι σε talent shows. «Λυπάμαι που ήρθες στη θέση μου, αγαπητέ» έγραψε, με τα social media να λένε ότι φωτογράφιζε τον Γεράσιμο Γενατά.

Καριέρα
Επειτα από σπουδές στον τουριστικό κλάδο, στράφηκε στην υποκριτική, αποφοιτώντας το 2004 από τη σχολή του Κουν. Επειτα από γκεστ σε σειρές ήρθε ένας μεγάλος ρόλος στις «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα». Στη συνέχεια μια απόπειρα παρουσίασης στο τηλεπαιχνίδι «Λες και το 'ξερες», η συμμετοχή στο «Dancing on ice» και οι live εμφανίσεις στο πλευρό του Ρούβα και στην «Ιερά Οδό».

Θλιμμένη στιγμή
Το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν ανημέρα των γενεθλίων της έχασε την αγαπημένη της γιαγιά που την είχε μεγαλώσει. «Ηταν η πιο γλυκιά και δυνατή γυναίκα που γνώρισα. Σήμερα την έχασα... Εύχομαι να είναι στο φως, αυτό που της στέρησε η ζωή τους τελευταίους μήνες», έγραψε εκείνη την ημέρα, εμφανώς συγκινημένη, στο twitter της.

Η Δήλωση

Η αποκάλυψη ότι είχε σχέση με παντρεμένο και η αντίδρασή της. «Υπήρχαν σημάδια, αλλά επειδή τον αγαπούσα πολύ δεν τα αντιλαμβανόμουν. Ομολογώ ότι το έκρυβε πολύ καλά. Δεν με είδε και δεν άκουσε για μένα ποτέ ξανά όταν το έμαθα. Αυτό θεωρώ ότι ήταν η μεγαλύτερη τιμωρία»

Διάβασε όλο το θέμα του ΑΛΕΞΗ ΜΙΧΑ στο TV ΕΘΝΟΣ