Θα πηδηχτεί από το μπαλκόνι...

24.04.2013
Είδαμε τη νέα της φωτογράφηση και θυμηθήκαμε την ατάκα του Γιώργου Λεβέντη «θα πηδηχτώ από το παράθυρο». Ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Αργεντινής ξαναφωτογραφίζεται, αυτή τη φορά ετοιμοπόλεμη σε ένα μπαλκόνι στο Σαντιάγκο. Θυμίζουμε ότι η 22χρονη Νοέλια Ρίος (Noelia Rios) - «πλαστική» κατά τα 2/3 - προκάλεσε όλη τη Λατινική Αμερική όταν πριν λίγα χρόνια έκανε ολόγυμνη φωτογράφηση με τον 16χρονο αδερφό της. Η καλλίγραμμη Νοέλια - την οποία γνωρίσαμε και στα ιδιαίτερά της με μια μπανάνα - έγινε γνωστή από το ριάλιτι «Big Brother» της Αργεντινής, κάποτε επέμενε σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση ότι είναι παρθένα ... όχι πιά. Κι αν ήταν παρθένα κάποτε, θυμίζουμε τη φωτογράφησή της Δύο κορμάρες, ένα κρεβάτι, και ό,τι προκύψει!

Είδαμε τη νέα της φωτογράφηση και θυμηθήκαμε την ατάκα του Γιώργου Λεβέντη «θα πηδηχτώ από το παράθυρο». Ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Αργεντινής ξαναφωτογραφίζεται, αυτή τη φορά ετοιμοπόλεμη σε ένα μπαλκόνι στο Σαντιάγκο. Θυμίζουμε ότι η 22χρονη Νοέλια Ρίος (Noelia Rios) - «πλαστική» κατά τα 2/3 - προκάλεσε όλη τη Λατινική Αμερική όταν πριν λίγα χρόνια έκανε ολόγυμνη φωτογράφηση με τον 16χρονο αδερφό της.

Η καλλίγραμμη Νοέλια - την οποία γνωρίσαμε και στα ιδιαίτερά της με μια μπανάνα - έγινε γνωστή από το ριάλιτι «Big Brother» της Αργεντινής, κάποτε επέμενε σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση ότι είναι παρθένα ... όχι πιά. Κι αν ήταν παρθένα κάποτε, θυμίζουμε τη φωτογράφησή της Δύο κορμάρες, ένα κρεβάτι, και ό,τι προκύψει!