Δίνει στα μαύρα εσώρουχα την... προστυχιά τους

25.04.2013
Αν αναρωτηθήκατε που την ξέρετε την αισθησιακή νεαρά και γιατί δεν την αναγνωρίσατε αμέσως, ο λόγος είναι τα (εσω)ρουχα! Η καλλονή της φωτογραφίας είναι η Τζέσικα Γκόμες (Jessica Gomes) μοντέλο από την Αυστραλία και μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες αιθέριες υπάρξεις με μαγιό, ενώ έχει υπογράψει συμβόλαια με τις μεγαλύτερες εταιρείες ρούχων και καλλυντικών! Η 23χρονη Τζέσικα στη συγκεκριμένη φωτογράφηση άφησε τα μπικίνι και προς μεγάλη τέρψη του μεγάλου αριθμού των θαυμαστών της φόρεσε αισθησιακά μαύρα εσώρουχα, πέπλα και καπελά για λογαριασμό του Harper's Bazaar της Αυστραλίας.

Αν αναρωτηθήκατε που την ξέρετε την αισθησιακή νεαρά και γιατί δεν την αναγνωρίσατε αμέσως, ο λόγος είναι τα (εσω)ρουχα! Η καλλονή της φωτογραφίας είναι η Τζέσικα Γκόμες (Jessica Gomes) μοντέλο από την Αυστραλία και μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες αιθέριες υπάρξεις με μαγιό, ενώ έχει υπογράψει συμβόλαια με τις μεγαλύτερες εταιρείες ρούχων και καλλυντικών!
Η 23χρονη Τζέσικα στη συγκεκριμένη φωτογράφηση άφησε τα μπικίνι και προς μεγάλη τέρψιν του μεγάλου αριθμού των θαυμαστών της και φόρεσε αισθησιακά μαύρα εσώρουχα, πέπλα και καπελά για λογαριασμό του Harper's Bazaar της Αυστραλίας.