Δες φωτογραφίες της σέξι ξιφομάχου Υπουργού του Μαδούρο

25.04.2013
Χαμός έγινε με την ανακοίνωση του νέου πρόεδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ότι αναθέτει το υπουργείο Αθλητισμού στην υπέροχα καλλίγραμμη αθλήτρια ξιφασκίας Αλεχάνδρα Μπενίτες. Η 32χρονη σέξι υπουργός εκτός από αθλήτρια (έχει λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, του Πεκίνου το 2008 και του Λονδίνου το 2012) είναι μοντέλο και οδοντίατρος. Πριν λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, η Μπενίτες είχε ποζάρει γυμνή μόνο με το ξίφος και τη μάσκα της στο περιοδικό «Ultima Noticias». Muy sexy!

Χαμός έγινε με την ανακοίνωση του νέου πρόεδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ότι αναθέτει το υπουργείο Αθλητισμού στην υπέροχα καλλίγραμμη αθλήτρια ξιφασκίας Αλεχάνδρα Μπενίτες. Η 32χρονη σέξι υπουργός εκτός από αθλήτρια (έχει λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, του Πεκίνου το 2008 και του Λονδίνου το 2012) είναι μοντέλο και οδοντίατρος.
Πριν λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, η Μπενίτες είχε ποζάρει γυμνή μόνο με το ξίφος και τη μάσκα της στο περιοδικό «Ultima Noticias». Muy sexy!