Σπάνια Αντζελίνα Τζολί στο φακό του Μπραντ Πιτ

15.05.2013
Η Αντζελίνα Τζολί είναι αναμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Η θαρραλέα της απόφαση να υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή την έφεραν για άλλη μια φορά δυναμικά στο προσκήνιο και η υφήλιος υποκλίνεται στα… πόδια της. Εμείς θυμηθήκαμε μία μοναδικά προσωπική και ευαίσθητη φωτογράφησή της, αυτή που της είχε κάνει ο σύζυγός της Μπράντ Πιτ τον Νοέμβριο του 2008 για λογαριασμό του περιοδικού W. O Mπραντ άφησε άφωνους τους υπεύθυνους του περιοδικού, καθώς τους παρέδωσε ένα υλικό μοναδικής τρυφερότητας που αποτύπωνε μία άλλη όψη της πιο πολυφωτογραφημένης γυναίκας στον κόσμο. Απολαύστε την Αντζελίνα Τζολί να τρώει χάμπουργκερ, να σουφρώνει τα χείλη της σαν…ψάρι, να κάνει γκριμάτσες, αλλά και σε εξαιρετικές σκηνές με τα παιδιά της. Σημειώστε πως, στη φωτογράφηση αυτή, η Αντζελίνα Τζολί ήξερε ήδη τις αυξημένες πιθανότητες που αντιμετώπιζε να προσβληθεί στο μέλλον από καρκίνο του μαστού.

Η Αντζελίνα Τζολί είναι αναμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Η θαρραλέα της απόφαση να υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή την έφεραν για άλλη μια φορά δυναμικά στο προσκήνιο και η υφήλιος υποκλίνεται στα… πόδια της.

Εμείς θυμηθήκαμε μία μοναδικά προσωπική και ευαίσθητη φωτογράφησή της, αυτή που της είχε κάνει ο σύζυγός της Μπράντ Πιτ τον Νοέμβριο του 2008 για λογαριασμό του περιοδικού W.
O Mπραντ άφησε άφωνους τους υπεύθυνους του περιοδικού, καθώς τους παρέδωσε ένα υλικό μοναδικής τρυφερότητας που αποτύπωνε μία άλλη όψη της πιο πολυφωτογραφημένης γυναίκας στον κόσμο.
Απολαύστε την Αντζελίνα Τζολί να τρώει χάμπουργκερ, να σουφρώνει τα χείλη της σαν…ψάρι, να κάνει γκριμάτσες, αλλά και σε εξαιρετικές σκηνές με τα παιδιά της.
Σημειώστε πως, στη φωτογράφηση αυτή, η Αντζελίνα Τζολί ήξερε ήδη τις αυξημένες πιθανότητες που αντιμετώπιζε να προσβληθεί στο μέλλον από καρκίνο του μαστού.