Απολύθηκε δασκάλα γιατί έκανε μαθήματα... σεξ

16.05.2013
Η Ολίβια Σπράουερ (Olivia Sprauer) ήταν μία συνηθισμένη 26χρονη δασκάλα αγγλικών στο σχολείο του Martin County στη Φλώριδα των ΗΠΑ. Η ζωή της κυλούσε ήρεμα, έως ότου ο διευθυντής του σχολείου της ανακάλυψε το μεγάλο μυστικό της: πως «ζούσε» και μία δεύτερη ζωή, αυτή του αισθησιακού μοντέλου με το όνομα Victoria V James. Αμέσως κλήθηκε σε απολογία στο συμβούλιο και με –σχεδόν- αυτόματες διαδικασίες απολύθηκε, καθώς οι φωτογραφίες της θεωρήθηκαν αρκούντως προκλητικές για τα χρηστά ήθη του σχολείου. Η πρώην δασκάλα – που στενοχωρήθηκε πάρα πολύ που άφησε τους μαθητές της λίγο πριν τελειώσει η σχολική χρονιά- ισχυρίζεται από την πλευρά της πως δεν έκανε ποτέ πορνογραφία. «Δεν ανοίγω τα πόδια μου στην κάμερα. Κάνω φωτογραφήσεις με μαγιό που δεν ενοχλούν κανέναν», αναφέρει χαρακτηριστικά σε τοπικές εφημερίδες της περιοχής και συνεχίζει «μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι μπροστά από την κάμερα. Νιώθω μία βαθιά εσωτερική ικανοποίηση πως μπορώ να κάνω τέχνη σε συνεργασία με τον φωτογράφο και πραγματικά διασκεδάζω πάρα πολύ».

Η Ολίβια Σπράουερ (Olivia Sprauer) ήταν μία συνηθισμένη 26χρονη δασκάλα αγγλικών στο σχολείο του Martin County στη Φλώριδα των ΗΠΑ. Η ζωή της κυλούσε ήρεμα, έως ότου ο διευθυντής του σχολείου της ανακάλυψε το μεγάλο μυστικό της: πως «ζούσε» και μία δεύτερη ζωή, αυτή του αισθησιακού μοντέλου με το όνομα Victoria V James.


Αμέσως κλήθηκε σε απολογία στο συμβούλιο και με –σχεδόν- αυτόματες διαδικασίες απολύθηκε, καθώς οι φωτογραφίες της θεωρήθηκαν αρκούντως προκλητικές για τα χρηστά ήθη του σχολείου.

Η πρώην δασκάλα – που στενοχωρήθηκε πάρα πολύ που άφησε τους μαθητές της λίγο πριν τελειώσει η σχολική χρονιά- ισχυρίζεται από την πλευρά της πως δεν έκανε ποτέ πορνογραφία. «Δεν ανοίγω τα πόδια μου στην κάμερα. Κάνω φωτογραφήσεις με μαγιό που δεν ενοχλούν κανέναν», αναφέρει χαρακτηριστικά σε τοπικές εφημερίδες της περιοχής και συνεχίζει «μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι μπροστά από την κάμερα. Νιώθω μία βαθιά εσωτερική ικανοποίηση πως μπορώ να κάνω τέχνη σε συνεργασία με τον φωτογράφο και πραγματικά διασκεδάζω πάρα πολύ».