Ελενα Παπαβασιλείου με καυτό κίτρινο μπικίνι

23.05.2013
Το καυτό κίτρινο μπικίνι της Ελενας Παπαβασιλείου τίναξε σε δυσθεώρητα ύψη τον υδράργυρο και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων των λουόμενων στην Σαρωνίδα! Ο –τυχερός- φακός του περιοδικού ΟΚ απαθανάτισε ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ σε μία από τις πρώτες του βουτιές αποστομώνοντας όλους όσοι είχαν το …θράσος να αμφισβητήσουν τα σωματικά κάλλη της σέξι παρουσιάστριας. Η Ελενα Παπαβασιλείου βρέθηκε στην παραλία μαζί με την 21χρονη αδελφή της Ειρήνη, που ακολουθεί τα βήματά της και φοιτά στο τρίτο έτος του τμήματος ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το καυτό κίτρινο μπικίνι της Ελενας Παπαβασιλείου τίναξε σε δυσθεώρητα ύψη τον υδράργυρο και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων των λουόμενων στην Σαρωνίδα! Ο –τυχερός- φακός του περιοδικού ΟΚ απαθανάτισε ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ σε μία από τις πρώτες του βουτιές αποστομώνοντας όλους όσοι είχαν το …θράσος να αμφισβητήσουν τα σωματικά κάλλη της σέξι παρουσιάστριας.
Η Ελενα Παπαβασιλείου βρέθηκε στην παραλία μαζί με την 21χρονη αδελφή της Ειρήνη, που ακολουθεί τα βήματά της και φοιτά στο τρίτο έτος του τμήματος ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.