Σοκ! Στο σφυρί η... παρθενιά τους σε νέο ριάλιτι

23.05.2013
Ζητούνται παρθένες... πάρε, πάρε, πάρε! Ζήσαμε να το δούμε και αυτό το απολύτως απαράδεκτο. Όπως διαβάζουμε στην The Huffington Post στα σκαριά βρίσκεται νέο ριάλιτι με θέμα νεαρές υπάρξεις που βγάζουν σε πλειστηριασμό την... παρθενιά τους. Πρώτο κρούσμα ήταν η εικονιζόμενη 20χρονη Βραζιλιάνα, Καταρίνα Μιλιορίνι (Catarina Migliorini), η οποία πούλησε την παρθενιά της στο... διαδίκτυο, στις αρχές του 2012. Να θυμίζουμε ότι ο Αυστραλός Τζάστιν Σίσελι (Justin Sisely) έγινε διάσημος όταν κινηματογράφησε τη Βραζιλιάνα που έχασε την παρθενιά της έναντι 680.000 δολαρίων, από έναν Γιαπωνέζο ονόματι Natsu. Ο Σίσελι αποκάλεσε το ντοκιμαντέρ Virgins Wanted και έγινε διάσημος! Μετά από τον ντόρο που δημιούργησε γύρω από την πρώτη της φορά, η Καταρίνα φωτογραφήθηκε στο Playboy Βραζιλίας για τον Ιανουάριο 2013, αγκαλιάζοντας ολόγυμνη τον αγαπημένο αρκούδο της... Ο Σίσελι δήλωσε στην Huffington ότι ότι πάνω από 500 άντρες και γυναίκες παρθένοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο νέο ριάλιτι, στέλνοντας το βιντεάκι τους. Ο παραγωγός-προαγωγός μάλιστα διατείνεται ότι έχει λάβει χιλιάδες e-mail από άνδρες και γυναίκες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν… παρθένους. Η νέα σειρά - αν δεν κοπεί λόγω καταγγελιών για τράφικινγκ - θα ντεμπουτάρει τον Οκτώβριο στο φεστιβάλ MIPCOM, στις Κάννες.

Ζητούνται παρθένες... πάρε, πάρε, πάρε! Ζήσαμε να το δούμε και αυτό το απολύτως απαράδεκτο. Όπως διαβάζουμε στην The Huffington Post στα σκαριά βρίσκεται νέο ριάλιτι με θέμα νεαρές υπάρξεις που βγάζουν σε πλειστηριασμό την... παρθενιά τους.

Πρώτο κρούσμα ήταν η εικονιζόμενη 20χρονη Βραζιλιάνα, Καταρίνα Μιλιορίνι (Catarina Migliorini), η οποία πούλησε την παρθενιά της στο... διαδίκτυο, στις αρχές του 2012. Να θυμίζουμε ότι ο Αυστραλός Τζάστιν Σίσελι (Justin Sisely) έγινε διάσημος όταν κινηματογράφησε τη Βραζιλιάνα που έχασε την παρθενιά της έναντι 680.000 δολαρίων, από έναν Γιαπωνέζο ονόματι Natsu. Ο Σίσελι αποκάλεσε το ντοκιμαντέρ Virgins Wanted και έγινε διάσημος!

Μετά από τον ντόρο που δημιούργησε γύρω από την πρώτη της φορά, η Καταρίνα φωτογραφήθηκε στο Playboy Βραζιλίας για τον Ιανουάριο 2013, αγκαλιάζοντας ολόγυμνη τον αγαπημένο αρκούδο της...

Ο Σίσελι δήλωσε στην Huffington ότι ότι πάνω από 500 άντρες και γυναίκες παρθένοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο νέο ριάλιτι, στέλνοντας το βιντεάκι τους. Ο παραγωγός-προαγωγός μάλιστα διατείνεται ότι έχει λάβει χιλιάδες e-mail από άνδρες και γυναίκες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν… παρθένους.

Η νέα σειρά - αν δεν κοπεί λόγω καταγγελιών για τράφικινγκ - θα ντεμπουτάρει τον Οκτώβριο στο φεστιβάλ MIPCOM, στις Κάννες.