Καυτές ακόρεστες νοσοκόμες μας κάνουν περδίκι

14.10.2013
Και ενώ όλα τα σχέδια, οι διαδικασίες και οι λύσεις σωτηρίας για το πολύπαθο Συστήμα Υγείας της χώρας μας οδεύουν στον κουβά, μια αναπάντεχη χείρα βοηθείας έρχεται να σώσει την κατάσταση. Από την «αγαπημένη» μας Γερμανία καταφθάνει μια καυτή πεντάδα αλφαδιασμένων θηλυκών υπάρξεων με υψηλή τεχνογνωσία και ακόρεστη διάθεση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην δοκιμαζόμενη Ελλάδα. Τα εντυπωσιακά μωρά θα αποτελέσουν το μυστικό όπλο του Υπουργού Άδωνη, λύνοντας του το γόρδιο δεσμό της διάσωσης. Με αυτές παρούσες στα νοσοκομεία και στις κλινικές της επικράτειας ένα είναι σίγουρο: θα αδειάσουν τα νοσοκομεία!! Είτε ο ασθενής θα γίνεται περδίκι σε χρόνο dt χάρη στις τρυφερές φροντίδες τους, είτε θα «φεύγει» ευχαριστημένος! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες Στέφανι Μπράιτ (Stefanie Breit), Γιασμίν Πιοτρόφσκι (Jasmin Piotrowski), Τζελα Λαιχτμαν (Jella Leichtmann), Κάθυ Σμιτζ (Cathy Schmitz), και Κέρστιν Πριεμπς (Kerstin Priebs).

Και ενώ όλα τα σχέδια, οι διαδικασίες και οι λύσεις σωτηρίας για το πολύπαθο Συστήμα Υγείας της χώρας μας οδεύουν στον κουβά, μια αναπάντεχη χείρα βοηθείας έρχεται να σώσει την κατάσταση. Από την «αγαπημένη» μας Γερμανία καταφθάνει μια καυτή πεντάδα αλφαδιασμένων θηλυκών υπάρξεων με υψηλή τεχνογνωσία και ακόρεστη διάθεση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην δοκιμαζόμενη Ελλάδα.

Τα εντυπωσιακά μωρά θα αποτελέσουν το μυστικό όπλο του Υπουργού Άδωνη, λύνοντας του το γόρδιο δεσμό της διάσωσης. Με αυτές παρούσες στα νοσοκομεία και στις κλινικές της επικράτειας ένα είναι σίγουρο: θα αδειάσουν τα νοσοκομεία!!

Είτε ο ασθενής θα γίνεται περδίκι σε χρόνο dt χάρη στις τρυφερές φροντίδες τους, είτε θα «φεύγει» ευχαριστημένος!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες Στέφανι Μπράιτ (Stefanie Breit), Γιασμίν Πιοτρόφσκι (Jasmin Piotrowski), Τζελα Λαιχτμαν (Jella Leichtmann), Κάθυ Σμιτζ (Cathy Schmitz), και Κέρστιν Πριεμπς (Kerstin Priebs).