Η Αντέλ απαντάει για την περίφημη λεσβιακή σκηνή

24.10.2013
Η 20χρονη ηθοποιός Αντέλ Εξαρχόπουλος (Adèle Exarchopoulos) είναι το νέο πρόσωπο του αμερικάνικου GQ για τον μήνα Νοέμβριο, όπως είδαμε στη σελίδα του περιοδικού GQ online. Να θυμίσουμε ότι την Aντέλ Εξαρχόπουλος θαυμάσαμε στις πρόσφατες «Νύχτες Πρεμιέρας» και στην πολυσυζητημένη ταινία-κάτοχο του Χρυσού Φοίνικα των Καννών, «Η Ζωή της Αντέλ». Το GQ περήφανα διαφημίζει αυτή τη σέξι φωτογράφηση, υπογραμμίζοντας ότι μια από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσει η νεαρή ηθοποιός είναι αν η περίφημη λεσβιακή σκηνή των 10 περίπου λεπτών ανάμεσα σε εκείνη και τη Λεά Σεντού (Léa Seydoux)... είναι πραγματική. Η Αντέλ απαντά: «Όταν πεθαίνεις σε μια ταινία, δεν πεθαίνεις και στην κανονική ζωή!». Ο σκηνοθέτης Αμπντελατίφ Κεσίς, αποφάσισε να δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Αντέλ, όταν την είδε να καταβροχθίζει ένα κομμάτι κέικ λεμονιού. Αυτή η μοναδική ικανότητά της να κάνει τα πάντα τόσο αβίαστα και ασυνείδητα, είναι αυτό που την κάνει τόσο μοναδική, σύμφωνα με τον Αμπντελατίφ. Η απάντηση της πρωταγωνίστριας: «Ήταν πολύ εύκολο. Απλά μου αρέσει να τρώω». Χ.Τ.

Η 20χρονη ηθοποιός Αντέλ Εξαρχόπουλος (Adèle Exarchopoulos) είναι το νέο πρόσωπο του αμερικάνικου GQ για τον μήνα Νοέμβριο, όπως είδαμε στη σελίδα του περιοδικού GQ online.

Να θυμίσουμε ότι την Aντέλ Εξαρχόπουλος θαυμάσαμε στις πρόσφατες «Νύχτες Πρεμιέρας» και στην πολυσυζητημένη ταινία-κάτοχο του Χρυσού Φοίνικα των Καννών, «Η Ζωή της Αντέλ».

Το GQ περήφανα διαφημίζει αυτή τη σέξι φωτογράφηση, υπογραμμίζοντας ότι μια από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσει η νεαρή ηθοποιός είναι αν η περίφημη λεσβιακή σκηνή των 10 περίπου λεπτών ανάμεσα σε εκείνη και τη Λεά Σεντού (Léa Seydoux)... είναι πραγματική. Η Αντέλ απαντά: «Όταν πεθαίνεις σε μια ταινία, δεν πεθαίνεις και στην κανονική ζωή!».

Ο σκηνοθέτης Αμπντελατίφ Κεσίς, αποφάσισε να δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Αντέλ, όταν την είδε να καταβροχθίζει ένα κομμάτι κέικ λεμονιού. Αυτή η μοναδική ικανότητά της να κάνει τα πάντα τόσο αβίαστα και ασυνείδητα, είναι αυτό που την κάνει τόσο μοναδική, σύμφωνα με τον Αμπντελατίφ. Η απάντηση της πρωταγωνίστριας: «Ήταν πολύ εύκολο. Απλά μου αρέσει να τρώω».

Χ.Τ.