Απίστευτο! Playmate βαρέθηκε να ξεγυμνώνεται

25.10.2013
Δεν πρέπει να νομίζετε ότι η επαγγελματική σταδιοδρομία ως playmate, glamour ή nude model είναι κάτι το απλό. Ίσως πιστεύετε ότι είναι εύκολο να βγάζεις τα ρούχα σου και να πληρώνεσαι, αλλά για ρωτήστε και την Αλίσα Άρς (Alyssa Arce). Η απαστράπτουσα playmate περνάει ένα δράμα, καθώς έχει αποτυπώσει το γραμμωμένο κορμί της σε αρκετά χιλιόμετρα φιλμ (ή αρκετά giga bytes μιας και ζούμε στην ψηφιακή εποχή). Είναι λογικό λοιπόν να «μπούκωσε» το κορίτσι από την τόσο μεγάλη έκθεση οπότε και αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να αλλάξει εντελώς ρότα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού Gosee όπου υιοθέτησε δύο συνταρακτικές καινοτομίες: 1)η φωτογράφηση είναι ασπρόμαυρη πράγμα που της δίνει αρτιστικ χαρακτήρα και 2) η σαγηνευτική Αλίσα είναι ντυμένη! Μπορεί βέβαια το διάφανο κορμάκι που βλέπετε να μην αφήνει και πολλά στη φαντασία, δεν παύει να αποτελεί όμως μια καλή αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της.

Δεν πρέπει να νομίζετε ότι η επαγγελματική σταδιοδρομία ως playmate, glamour ή nude model είναι κάτι το απλό. Ίσως πιστεύετε ότι είναι εύκολο να βγάζεις τα ρούχα σου και να πληρώνεσαι, αλλά για ρωτήστε και την Αλίσα Άρς (Alyssa Arce).

Η απαστράπτουσα playmate περνάει ένα δράμα, καθώς έχει αποτυπώσει το γραμμωμένο κορμί της σε αρκετά χιλιόμετρα φιλμ (ή αρκετά giga bytes μιας και ζούμε στην ψηφιακή εποχή). Είναι λογικό λοιπόν να «μπούκωσε» το κορίτσι από την τόσο μεγάλη έκθεση οπότε και αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να αλλάξει εντελώς ρότα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού Gosee όπου υιοθέτησε δύο συνταρακτικές καινοτομίες: 1)η φωτογράφηση είναι ασπρόμαυρη πράγμα που της δίνει αρτιστικ χαρακτήρα και 2) η σαγηνευτική Αλίσα είναι ντυμένη!

Μπορεί βέβαια το διάφανο κορμάκι που βλέπετε να μην αφήνει και πολλά στη φαντασία, δεν παύει να αποτελεί όμως μια καλή αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της.