Οι 52 στάσεις της Ελενίτσας

29.10.2013
Στη Βραζιλία ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για την ιστορική διοργάνωση του Μουντιάλ. Οι διοργανωτές υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία και ζητούν τη συνεργασία των πολιτών για τα καλύτερα αποτελέσματα. «Έκαστος εφ’ ω ετάχθη» λοιπόν όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και όλοι μπορούμε να φανταστούμε τον τομέα που ετάχθη η τιτανοτεράστια Ελεν Σαπόρι (Ellen Sapori). Σε μια παραγωγή του Bella da Semana η Ελεν γδύνεται σε ένα αισθησιακό προ-μουντιαλικό καλωσόρισμα προς όλους όσους σκέπτονται να επισκεφθούν τη χώρα της. Με μεγάλη άνεση μας έδειξε όλα τα τατουάζ που καλύπτουν το καμπυλωτό, χυμώδες και τέλεια γυμνασμένο κορμί της. Η λάγνα Ελένη δεν σταμάτησε να παίρνει άκρως ερωτικές πόζες θέλοντας να κάνει μια φωτογράφηση που θα κάνει αίσθηση. Πραγματικά κάπου στο 52 χάσαμε το μέτρημα από τις στάσεις που εφάρμοσε η Βραζιλιάνα καλλονή , αλλά το αποτέλεσμα το απολαύσαμε..

Στη Βραζιλία ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για την ιστορική διοργάνωση του Μουντιάλ. Οι διοργανωτές υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία και ζητούν τη συνεργασία των πολιτών για τα καλύτερα αποτελέσματα.

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη» λοιπόν όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και όλοι μπορούμε να φανταστούμε τον τομέα που ετάχθη η τιτανοτεράστια Ελεν Σαπόρι (Ellen Sapori). Σε μια παραγωγή του Bella da Semana η Ελεν γδύνεται σε ένα αισθησιακό προ-μουντιαλικό καλωσόρισμα προς όλους όσους σκέπτονται να επισκεφθούν τη χώρα της. Με μεγάλη άνεση μας έδειξε όλα τα τατουάζ που καλύπτουν το καμπυλωτό, χυμώδες και τέλεια γυμνασμένο κορμί της.

Η λάγνα Ελένη δεν σταμάτησε να παίρνει άκρως ερωτικές πόζες θέλοντας να κάνει μια φωτογράφηση που θα κάνει αίσθηση. Πραγματικά κάπου στο 52 χάσαμε το μέτρημα από τις στάσεις που εφάρμοσε η Βραζιλιάνα καλλονή , αλλά το αποτέλεσμα το απολαύσαμε..