Πάει να αρμέξει τον... κάκτο!

25.10.2013
H 27χρονη Ρίαν Σάγκντεν (Rhian Sugden) είναι μια Παρθένος με άποψη! Πρόκειται για μια ξανθιά που δύσκολα ξεχνάς άπαξ και την έχεις έστω και μια φορά δει γυμνή στο Zoo, στο Maxim, στο Loaded ή στο Nuts. Το κορίτσι έγινε γνωστό από τη σελίδα 3 της The Sun και αφού πήρε μέρος στο γνωστό βρετανικό τηλεπαιχνίδι του Μεγάλου Αδερφού, έφτιαξε τον δικό της ιστότοπο για να ικανοποιήσει τους θιασώτες της, που επιθυμούν να την απολαμβάνουν μέρα νύχτα. Την Ρίαν θυμόμαστε και από τη "φάση" με τα κρυφά μηνύματα που της έστελνε ο γνωστός ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ παράλληλα είχε δεσμό με την Ιρίνα Σάικ. Η φωτογράφησή της με μωβ μαγιό ανάμεσα σε... κάκτους είναι για την προσωπική της ιστοσελίδα.

H 27χρονη Ρίαν Σάγκντεν (Rhian Sugden) είναι μια Παρθένος με άποψη! Πρόκειται για μια ξανθιά που δύσκολα ξεχνάς άπαξ και την έχεις έστω και μια φορά δει γυμνή στο Zoo, στο Maxim, στο Loaded ή στο Nuts.

Το κορίτσι έγινε γνωστό από τη σελίδα 3 της The Sun και αφού πήρε μέρος στο γνωστό βρετανικό τηλεπαιχνίδι του Μεγάλου Αδερφού, έφτιαξε τον δικό της ιστότοπο για να ικανοποιήσει τους θιασώτες της, που επιθυμούν να την απολαμβάνουν μέρα νύχτα. Την Ρίαν θυμόμαστε και από τη "φάση" με τα κρυφά μηνύματα που της έστελνε ο γνωστός ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ παράλληλα είχε δεσμό με την Ιρίνα Σάικ.

Η φωτογράφησή της με μωβ μαγιό ανάμεσα σε... κάκτους είναι για την προσωπική της ιστοσελίδα.