Θέλει... βεντούζες για να συνέλθει

31.10.2013
Τελικά δεν είναι υπερβολή ότι οι γυναίκες είναι μόνο κατ’ όνομα το ασθενές φύλλο. Αν θελήσουν είναι ικανές για το φαινομενικά ακατόρθωτο. Τρανό παράδειγμα η Όλγα Όγκνεβα (Olga Ogneva) μοντέλο από το πρώην ανατολικό μπλόκ, η οποία εκτός από τα εμφανή απίστευτα σωματικά χαρίσματα διαθέτει και δύναμη, θάρρος , αυταπάρνηση και υψηλό δείκτη επαγγελματισμού. Όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που αλιεύσαμε από το Μεξικάνικο Playboy (το οποίο αναδημοσιεύει τη φωτογράφηση από το αντίστοιχο Ουκρανικό) η εκθαμβωτική Όλγα γδύθηκε και πόζαρε σε ένα χιονισμένο τοπίο, σε θερμοκρασίες σίγουρα υπό του μηδενός, με μια άνεση που ταιριάζει περισσότερο σε πολική αρκούδα και όχι σε ανθρώπινο πλάσμα. Τι να πρωτοθαυμάσει λοιπόν κανείς; τους σμιλεμένους γλουτούς; Το μεγάλο στήθος; Τα γυμνασμένα πόδια; Ή τη δύναμη της γυναικείας φύσης να ξεπερνάει κάθε είδους αντιξοότητες για χάρη της τέχνης; Όπως και να είναι της αξίζουν συγχαρητήρια και μια ... ζεστή αγκαλιά για να τη συνεφέρουμε!

Τελικά δεν είναι υπερβολή ότι οι γυναίκες είναι μόνο κατ’ όνομα το ασθενές φύλλο. Αν θελήσουν είναι ικανές για το φαινομενικά ακατόρθωτο. Τρανό παράδειγμα η Όλγα Όγκνεβα (Olga Ogneva) μοντέλο από το πρώην ανατολικό μπλόκ, η οποία εκτός από τα εμφανή απίστευτα σωματικά χαρίσματα διαθέτει και δύναμη, θάρρος , αυταπάρνηση και υψηλό δείκτη επαγγελματισμού.

Όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που αλιεύσαμε από το Μεξικάνικο Playboy (το οποίο αναδημοσιεύει τη φωτογράφηση από το αντίστοιχο Ουκρανικό) η εκθαμβωτική Όλγα γδύθηκε και πόζαρε σε ένα χιονισμένο τοπίο, σε θερμοκρασίες σίγουρα υπό του μηδενός, με μια άνεση που ταιριάζει περισσότερο σε πολική αρκούδα και όχι σε ανθρώπινο πλάσμα.

Τι να πρωτοθαυμάσει λοιπόν κανείς; τους σμιλεμένους γλουτούς; Το μεγάλο στήθος; Τα γυμνασμένα πόδια; Ή τη δύναμη της γυναικείας φύσης να ξεπερνάει κάθε είδους αντιξοότητες για χάρη της τέχνης; Όπως και να είναι της αξίζουν συγχαρητήρια και μια ?ζεστή αγκαλιά για να τη συνεφέρουμε!