Η Ζιζέλ τον έχει ακόμα... ψηλά!

30.10.2013
Αυτή η φωτογράφηση έρχεται να αποδείξει ότι μια γυναίκα που έχει γεννήσει δύο παιδιά μπορεί να διατηρεί ένα εκπληκτικό σώμα και να βγάζει ένα σκασμό λεφτά κάνοντας μόντελινγκ στα 33 της. Η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) διαθέτει κύτταρο καλλονής και μυαλό επιχειρηματία, συνδυασμός που την έχει εκτοξεύσει στην κορυφή των πλουσιότερων μοντέλων του κόσμου. Η πρώην μούσα της Victoria's Secret ποζάρει ολόγυμνη για τη γαλλική Vogue Νοεμβρίου με ένα κορμί φτιαγμένο για... επίδειξη. Η φιλόδοξη και εργατική Ζιζέλ θεωρείται το μοναδικό μοντέλο που μπορεί να φέρει σήμερα επάξια τον τίτλο του τελευταίου «σουπερμόντελ». Είναι πρέσβειρα καλής θέλησης του Ο.Η.Ε., φανατική υπέρμαχος του μητρικού θηλασμού και οπαδός της υγιεινής ζωής κοντά στη φύση. Η σειρά με τα βραζιλιάνικα σανδάλια Ιπανέμα που φέρουν το όνομά της αναμένεται να την κάνει ακόμα πιο πλούσια.

Αυτή η φωτογράφηση έρχεται να αποδείξει ότι μια γυναίκα που έχει γεννήσει δύο παιδιά μπορεί να διατηρεί ένα εκπληκτικό σώμα και να βγάζει ένα σκασμό λεφτά κάνοντας μόντελινγκ στα 33 της. Η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) διαθέτει κύτταρο καλλονής και μυαλό επιχειρηματία, συνδυασμός που την έχει εκτοξεύσει στην κορυφή των πλουσιότερων μοντέλων του κόσμου.

Η πρώην μούσα της Victoria's Secret ποζάρει ολόγυμνη για τη γαλλική Vogue Νοεμβρίου με ένα κορμί φτιαγμένο για... επίδειξη. Η φιλόδοξη και εργατική Ζιζέλ θεωρείται το μοναδικό μοντέλο που μπορεί να φέρει σήμερα επάξια τον τίτλο του τελευταίου «σουπερμόντελ». Είναι πρέσβειρα καλής θέλησης του Ο.Η.Ε., φανατική υπέρμαχος του μητρικού θηλασμού και οπαδός της υγιεινής ζωής κοντά στη φύση. Η σειρά με τα βραζιλιάνικα σανδάλια Ιπανέμα που φέρουν το όνομά της αναμένεται να την κάνει ακόμα πιο πλούσια.