Κάψωσε και δεν άφησε... σταγόνα

16.12.2013
Να ‘ναι καλά η Τζόντι Γκάσσον (Jodie Gasson) που δευτεριάτικα μας χάρισε μια κλασσική και ερεθιστική φωτογράφηση. Η σέξι 24χρονη Βρετανίδα μοντέλα επιβεβαιώνει το ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες της χάνουν τον αυτοέλεγχο άμα τη εμφανίσει του αλκοόλ. Έτσι και η ίδια με ένα μπουκάλι κρασί ανά χείρας μας έδειξε τη θηλυκή πλευρά της χωρίς περιττά ρούχα. Στην πορεία δε … κάψωσε τόσο πολύ που χρειάστηκε να χύσει το περιεχόμενο στα υπερμεγέθη στήθη της για να δροσιστεί η κακομοίρα. Πάντως για πολλά μπορεί να έχουμε κατηγορήσει τους φίλους μας τους Βρετανούς (με το ξενέρωτους να είναι το πιο ..light), αλλά δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι στο πεδίο γυναίκες -για- γδύσιμο έχουν κρατήσει μια ρεαλιστική στάση. Τα κορίτσια που κοσμούν τα τολμηρά ανδρικά περιοδικά είναι ως επί το πλείστον κορίτσια της διπλανής πόρτας, καμπυλόγραμμα, με μεγάλα φυσικά στήθη και παιχνιδιάρικα μουτράκια και όχι αψεγάδιαστα αγάλματα που ξεπετάχτηκαν σαν ξωτικά από το δωμάτιο του πλαστικού χειρούργου.

Να ‘ναι καλά η Τζόντι Γκάσσον (Jodie Gasson) που δευτεριάτικα μας χάρισε μια κλασσική και ερεθιστική φωτογράφηση. Η σέξι 24χρονη Βρετανίδα μοντέλα επιβεβαιώνει το ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες της χάνουν τον αυτοέλεγχο άμα τη εμφανίσει του αλκοόλ.

Έτσι και η ίδια με ένα μπουκάλι κρασί ανά χείρας μας έδειξε τη θηλυκή πλευρά της χωρίς περιττά ρούχα. Στην πορεία δε … κάψωσε τόσο πολύ που χρειάστηκε να χύσει το περιεχόμενο στα υπερμεγέθη στήθη της για να δροσιστεί η κακομοίρα.

Πάντως για πολλά μπορεί να έχουμε κατηγορήσει τους φίλους μας τους Βρετανούς (με το ξενέρωτους να είναι το πιο ..light), αλλά δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι στο πεδίο γυναίκες -για- γδύσιμο έχουν κρατήσει μια ρεαλιστική στάση. Τα κορίτσια που κοσμούν τα τολμηρά ανδρικά περιοδικά είναι ως επί το πλείστον κορίτσια της διπλανής πόρτας, καμπυλόγραμμα, με μεγάλα φυσικά στήθη και παιχνιδιάρικα μουτράκια και όχι αψεγάδιαστα αγάλματα που ξεπετάχτηκαν σαν ξωτικά από το δωμάτιο του πλαστικού χειρούργου.