Μελαχρινή οπτασία σου σκίζει τα... πτυχία

17.12.2013
Για όσους δεν την αναγνωρίσατε το μπικινάτο μωρό της πισίνας είναι η Σάρλοτ Σπρίνγκερ (Charlotte Springer) γνωστό και μη εξαιρετέο μοντέλο (γυμνής υποκατηγορίας). Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι παρά τα υγρά σκούρα μάτια, τα μακριά μαύρα μαλλιά τη μελαχρινή επιδερμίδα και το γενικότερο εξωτικό της προφίλ …προέρχεται από την Αγγλία. Η Σαρλοτ είναι μια κοπέλα με διακρίσεις στο χώρο καθώς με τις πλούσιες καμπύλες και τα φημισμένα οπίσθια (ψηφίστηκαν Νο 5 στην Μ. Βρετανία παρακαλώ) έχει καταφέρει να κάνει πολύ συχνή παρουσία στα ανδρικά περιοδικά οφθαλμοκεντρικής νοοτροπίας.

Για όσους δεν την αναγνωρίσατε το μπικινάτο μωρό της πισίνας είναι η Σάρλοτ Σπρίνγκερ (Charlotte Springer) γνωστό και μη εξαιρετέο μοντέλο (γυμνής υποκατηγορίας). Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι παρά τα υγρά σκούρα μάτια, τα μακριά μαύρα μαλλιά τη μελαχρινή επιδερμίδα και το γενικότερο εξωτικό της προφίλ …προέρχεται από την Αγγλία.

Η Σαρλοτ είναι μια κοπέλα με διακρίσεις στο χώρο καθώς με τις πλούσιες καμπύλες και τα φημισμένα οπίσθια (ψηφίστηκαν Νο 5 στην Μ. Βρετανία παρακαλώ) έχει καταφέρει να κάνει πολύ συχνή παρουσία στα ανδρικά περιοδικά οφθαλμοκεντρικής νοοτροπίας.