«Πάμελα Άντερσον» το νέο αμόρε του Κασιδιάρη

23.12.2013
Η ελληνίδα Πάμελα Αντερσον έκλεψε την καρδιά του Ηλία Κασιδιάρη. Ο λόγος για την κουκλάρα Βαρβάρα Κίρκη, ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις... βαλίτσες στο «Super deal» του Χρήστου Φερεντίνου! Ο διάσημος βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει με την πρώην Μις Τουρισμός, Έλενα Κωνσταντινίδου, και δημοσιεύματα τον θέλουν σε άλλη… αγκαλιά. Την Βαρβάρα Κίρκη την είχαμε γνωρίσει από την καυτή της φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Moto GP. Πρόσφατα έκανε άλλη μία προκλητική φωτογράφηση για το Cocktail του Πρωταθλητή της Κυριακής... και μέσω αυτής γίνεται απόλυτα κατανοητό τι της βρήκε ο Κασιδιάρης!

Η ελληνίδα Πάμελα Αντερσον έκλεψε την καρδιά του Ηλία Κασιδιάρη. Ο λόγος για την κουκλάρα Βαρβάρα Κίρκη, ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις... βαλίτσες στο «Super deal» του Χρήστου Φερεντίνου!
Ο διάσημος βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει με την πρώην Μις Τουρισμός, Έλενα Κωνσταντινίδου, και δημοσιεύματα τον θέλουν σε άλλη… αγκαλιά.
Την Βαρβάρα Κίρκη την είχαμε γνωρίσει από την καυτή της φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Moto GP. Πρόσφατα έκανε άλλη μία προκλητική φωτογράφηση για το Cocktail του Πρωταθλητή της Κυριακής... και μέσω αυτής γίνεται απόλυτα κατανοητό τι της βρήκε ο Κασιδιάρης!