18χρονο μωρό σε στέλνει για...ντους

27.12.2013
Τίποτα δε μας αναζωογονεί και δε μας χαλαρώνει περισσότερο από ένα ωραίο ζεστό μπανάκι. Αν το συνδυάσουμε όμως και με το να παρακολουθούμε ένα λαχταριστό νεαρό μωρό, όπως η Μάι Έμεραλντ (Mai Emerald), να βγαίνει από το μπάνιο της με τις πετσετούλες της , τα βρεγμένα μαλλάκια της και το λαχταριστό νεανικό της κορμί, μιλάμε για την αποθέωση της ανύψωσης των αισθήσεων. Ένα ευχαριστώ πρέπει να δώσουμε και στο Volo Magazine κάτω από την αιγίδα του οποίου έγινε η φωτογράφηση. Η 18χρονη Μάι εκτός από ένα πολύ όμορφο σώμα και πρόσωπο διαθέτει και ένα κόκκινο χείμαρρο εις την κεφαλή, αποδεικνύοντας ότι δυτικά του Ατλαντικού υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις εκτός από το ξανθό πλατινέ..

Τίποτα δε μας αναζωογονεί και δε μας χαλαρώνει περισσότερο από ένα ωραίο ζεστό μπανάκι. Αν το συνδυάσουμε όμως και με το να παρακολουθούμε ένα λαχταριστό νεαρό μωρό, όπως η Μάι Έμεραλντ (Mai Emerald), να βγαίνει από το μπάνιο της με τις πετσετούλες της , τα βρεγμένα μαλλάκια της και το λαχταριστό νεανικό της κορμί, μιλάμε για την αποθέωση της ανύψωσης των αισθήσεων.
Ένα ευχαριστώ πρέπει να δώσουμε και στο Volo Magazine κάτω από την αιγίδα του οποίου έγινε η φωτογράφηση. Η 18χρονη Μάι εκτός από ένα πολύ όμορφο σώμα και πρόσωπο διαθέτει και ένα κόκκινο χείμαρρο εις την κεφαλή, αποδεικνύοντας ότι δυτικά του Ατλαντικού υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις εκτός από το ξανθό πλατινέ..