Καπάτσες σταρ που κολυμπούν στο... τάλιρο

02.01.2014
Φιγουράρουν στη λίστα με τους πλουσιότερους του πλανήτη, σύμφωνα με τα νόμιμα έσοδα που κατέγραψε το Forbes από τις καλλιτεχνικές αλλά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους τη σεζόν 2012-2013. Η Αντζελίνα Τζολί είναι φέτος η πιο υψηλά αμειβόμενη ηθοποιός στον κόσμο, με τη Σοφία Βεργκάρα, την εκρηκτική πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Modern Family» να είναι η πλουσιότερη ηθοποιός της τηλεόρασης, με κέρδη που ξεπερνούν τα 30 εκατ. δολ. τον χρόνο. Η Όπρα Γουίνφρεϊ, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας της από την κορυφή, είναι η πιο ισχυρή προσωπικότητα στον χώρο της σόουμπιζ. Η τραγουδίστρια Λέιντι Γκάγκα έρχεται στη δεύτερη θέση, ακολουθούμενη από τον σκηνοθέτη και παραγωγό Στίβεν Σπίλμπεργκ και τις τραγουδίστριες Μπιγιονσέ και Μαντόνα. Με τα κέρδη τους να ανέρχονται στα 95 εκατομμύρια δολάρια, η Μπιγιονσέ και ο ράπερ σύζυγός της Τζέι Ζι ήταν το πιο καλοπληρωμένο ζευγάρι προσωπικοτήτων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού. Σε τρεις λίστες του Fοrbes φιγουράρει φέτος η Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ είναι η τραγουδίστρια με τις υψηλότερες αμοιβές για το 2013 με συνολικό κέρδος 125 εκατ. δολάρια και είναι πλουσιότερη κατά 45 εκατ. δολάρια από τη δεύτερη της χρυσής λίστας, Λέιντι Γκάγκα, ενώ στην τρίτη θέση με 55 εκατ. δολάρια έρχεται η τραγουδίστρια της κάντρι, Τέιλορ Σουίφτ. Κορυφαία στη λίστα των πιο καλοπληρωμένων μοντέλων του 2013, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, είναι η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν με έσοδα 42 εκατ. δολ., αφήνοντας πάρα πολύ πίσω τη δεύτερη, την Αυστραλή Μιράντα Κερ, που είχε έσοδα 7,2 εκατ. δολάρια, αλλά και την Κέιτ Μος.

Φιγουράρουν στη λίστα με τους πλουσιότερους του πλανήτη, σύμφωνα με τα νόμιμα έσοδα που κατέγραψε το Forbes από τις καλλιτεχνικές αλλά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους τη σεζόν 2012-2013.

Η Αντζελίνα Τζολί είναι φέτος η πιο υψηλά αμειβόμενη ηθοποιός στον κόσμο, με τη Σοφία Βεργκάρα, την εκρηκτική πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Modern Family» να είναι η πλουσιότερη ηθοποιός της τηλεόρασης, με κέρδη που ξεπερνούν τα 30 εκατ. δολ. τον χρόνο.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας της από την κορυφή, είναι η πιο ισχυρή προσωπικότητα στον χώρο της σόουμπιζ. Η τραγουδίστρια Λέιντι Γκάγκα έρχεται στη δεύτερη θέση, ακολουθούμενη από τον σκηνοθέτη και παραγωγό Στίβεν Σπίλμπεργκ και τις τραγουδίστριες Μπιγιονσέ και Μαντόνα.

Με τα κέρδη τους να ανέρχονται στα 95 εκατομμύρια δολάρια, η Μπιγιονσέ και ο ράπερ σύζυγός της Τζέι Ζι ήταν το πιο καλοπληρωμένο ζευγάρι προσωπικοτήτων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού.

Σε τρεις λίστες του Fοrbes φιγουράρει φέτος η Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ είναι η τραγουδίστρια με τις υψηλότερες αμοιβές για το 2013 με συνολικό κέρδος 125 εκατ. δολάρια και είναι πλουσιότερη κατά 45 εκατ. δολάρια από τη δεύτερη της χρυσής λίστας, Λέιντι Γκάγκα, ενώ στην τρίτη θέση με 55 εκατ. δολάρια έρχεται η τραγουδίστρια της κάντρι, Τέιλορ Σουίφτ.

Κορυφαία στη λίστα των πιο καλοπληρωμένων μοντέλων του 2013, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, είναι η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν με έσοδα 42 εκατ. δολ., αφήνοντας πάρα πολύ πίσω τη δεύτερη, την Αυστραλή Μιράντα Κερ, που είχε έσοδα 7,2 εκατ. δολάρια, αλλά και την Κέιτ Μος.