Δες φωτογραφίες της άτυχης πρώην «Μις Βενεζουέλα»

08.01.2014
Θύμα δολοφονίας από επίδοξους ληστές έπεσε η πρώην Μις Βενεζουέλα, Mόνικα Σπίερ (Mónica Spear) μαζί με τον Ιρλανδό σύζυγό της, ενώ κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό τους από την πόλη Βαλέντσια στο Πουέρτο Καμπέλο. Η Μόνικα Σπίερ αναδείχθηκε Μις Βενεζουέλα το 2004 και συμμετείχε στα καλλιστεία για την Μις Υφήλιο του 2005, εκπροσωπώντας τη χώρα της. Στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα ηθοποιού και έπαιζε σε σαπουνόπερες και άλλες τηλεοπτικές σειρές που απευθύνονται στο κοινό των λατινοαμερικανών στις ΗΠΑ. Η Μόνικα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή τόσο από τους συναδέλφους της στον χώρο του θεάματος που δήλωσαν συντετριμμένοι από το θάνατό της, όσο και από τους θαυμαστές που ακολουθούσαν τα βήματά της από το ξεκίνημα της καριέρας της. Οι μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο έχουν ανάψει καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που ψάχνουν κάποια στιγμιότυπα από την σύντομη ζωή της. Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ...

Θύμα δολοφονίας από επίδοξους ληστές έπεσε η πρώην Μις Βενεζουέλα, Mόνικα Σπίερ (Mónica Spear) μαζί με τον Ιρλανδό σύζυγό της, ενώ κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό τους από την πόλη Βαλέντσια στο Πουέρτο Καμπέλο.

Η Μόνικα Σπίερ αναδείχθηκε Μις Βενεζουέλα το 2004 και συμμετείχε στα καλλιστεία για την Μις Υφήλιο του 2005, εκπροσωπώντας τη χώρα της. Στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα ηθοποιού και έπαιζε σε σαπουνόπερες και άλλες τηλεοπτικές σειρές που απευθύνονται στο κοινό των λατινοαμερικανών στις ΗΠΑ.

Η Μόνικα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή τόσο από τους συναδέλφους της στον χώρο του θεάματος που δήλωσαν συντετριμμένοι από το θάνατό της, όσο και από τους θαυμαστές που ακολουθούσαν τα βήματά της από το ξεκίνημα της καριέρας της. Οι μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο έχουν ανάψει καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που ψάχνουν κάποια στιγμιότυπα από την σύντομη ζωή της.

Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ...