Ερωτικά αιλουροειδή από την... Κολομβία

10.01.2014
Μια ξεχωριστή και πρωτότυπη φωτογράφηση παρουσίασε η εταιρεία Babalu Fashion για την προώθηση της νέας της κολεξιόν με μαγιό. Το σκηνικό περιλαμβάνει ένα τσίρκο και δύο άγρια ερωτικά αιλουροειδή ονόματι Καταλίνα Οταλβάρο (Catalina Otalvaro) και Βανέσα Πελάεζ (Vanessa Pelaez). Τα κορίτσια είναι από την Κολομβία και όπως φαίνεται από τις φώτο το … τιμάνε το όνομα της πατρίδας τους (το πρώτο μισό του έστω). Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά από γυναικεία μόδα αλλά προβλέπουμε ότι η δύναμη της καμπάνιας θα είναι τέτοια που τα μαγιό θα πουλιούνται σαν ποπ κορν στο σινεμά!

Μια ξεχωριστή και πρωτότυπη φωτογράφηση παρουσίασε η εταιρεία Babalu Fashion για την προώθηση της νέας της κολεξιόν με μαγιό.

Το σκηνικό περιλαμβάνει ένα τσίρκο και δύο άγρια ερωτικά αιλουροειδή ονόματι Καταλίνα Οταλβάρο (Catalina Otalvaro) και Βανέσα Πελάεζ (Vanessa Pelaez).

Τα κορίτσια είναι από την Κολομβία και όπως φαίνεται από τις φώτο το … τιμάνε το όνομα της πατρίδας τους (το πρώτο μισό του έστω). Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά από γυναικεία μόδα αλλά προβλέπουμε ότι η δύναμη της καμπάνιας θα είναι τέτοια που τα μαγιό θα πουλιούνται σαν ποπ κορν στο σινεμά!