Tips για να μοσχοπουλήσεις αυτοκίνητο στην κρίση

03.02.2014
Θέλεις να πουλήσεις αυτοκίνητο; Κάνε μια ανάλογη φωτογράφηση και βάλε αγγελία σε ανδρικό περιοδικό! Η υπέροχα καλλίγραμμη και ολίγον από Ελληνίδα Γεωργία Σάλπα (Georgia Salpa) έκανε πάλι το θαύμα της. Η φωτογράφησή της για το ισπανικό FHM έχει πουσάρει τις πωλήσεις αυτοκινήτων, αφού το μοντέλο με σούπερ αποκαλυπτικά μαγιό ποζάρει φιλήδονα παρέα με μια Mustang. Πολλοί την χαρακτηρίζουν αμάλγαμα Κιμ Καρντάσιαν και Μέγκαν Φοξ, ενώ άλλοι απλά ανησυχούν για την κατά καιρούς επικίνδυνα αδυνατισμένη σιλουέτα της. Η ελληνικής καταγωγής Γεωργία γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα από Έλληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα, στην ηλικία όμως των τεσσάρων μετακόμισε στην Ιρλανδία, όπου και μεγάλωσε. Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε στο βρετανικό Celebrity Big Brother. Έκτοτε η αναγνωρισιμότητά της εκτοξεύτηκε με φωτογραφήσεις, αφιερώματα, αλλά και καυτές εμφανίσεις στο Μαϊάμι.

Θέλεις να πουλήσεις αυτοκίνητο; Κάνε μια ανάλογη φωτογράφηση και βάλε αγγελία σε ανδρικό περιοδικό! Η υπέροχα καλλίγραμμη και ολίγον από Ελληνίδα Γεωργία Σάλπα (Georgia Salpa) έκανε πάλι το θαύμα της.

Η φωτογράφησή της για το ισπανικό FHM έχει πουσάρει τις πωλήσεις αυτοκινήτων, αφού το μοντέλο με σούπερ αποκαλυπτικά μαγιό ποζάρει φιλήδονα παρέα με μια Mustang. Πολλοί την χαρακτηρίζουν αμάλγαμα Κιμ Καρντάσιαν και Μέγκαν Φοξ, ενώ άλλοι απλά ανησυχούν για την κατά καιρούς επικίνδυνα αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Η ελληνικής καταγωγής Γεωργία γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα από Έλληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα, στην ηλικία όμως των τεσσάρων μετακόμισε στην Ιρλανδία, όπου και μεγάλωσε. Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε στο βρετανικό Celebrity Big Brother. Έκτοτε η αναγνωρισιμότητά της εκτοξεύτηκε με φωτογραφήσεις, αφιερώματα, αλλά και καυτές εμφανίσεις στο Μαϊάμι.