Χριστίνα Παππά απ' τα παλιά (και φέρε μας έναν παπά!)

06.02.2014
Έχει περάσει τα σαράντα, αλλά κλάιν μάιν! Η Χριστίνα Παππά έχει ίσως κάνει κάποια συμφωνία με το διάβολο και παραμένει... "Μπένζαμιν Μπάτον". Η τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στις «Real Housewives of Athens» και στο «Dancing on Ice». Τελευταία φορά που έχουμε δει το κορμί της να ξεδιπλώνεται χωρίς ρούχα ήταν σε μια καλοκαιρινή φωτογράφηση στο Playboy στα μέσα του '90. Η Χριστίνα Παππά έχει κάψει καρδιές ... και το έχει δηλώσει... Την έχουν παρακολουθήσει, έχουν ψάξει το κινητό της, έχουν σκαρφαλώσει από την αυλή στο μπαλκόνι της και χτυπούσαν τα παντζούρια για να τους ανοίξει. Κάποιος μάλιστα είχε φέρει κλειδαρά στο σπίτι για ν’ ανοίξει την πόρτα της... επειδή δεν του άνοιγε πίστευε ότι το Χριστινάκι... περί άλλων τυρβάζει... Εμείς θυμηθήκαμε vintage σέξι φωτογραφίες της και τις ανεβάσαμε τιμής ένεκεν!

Έχει περάσει τα σαράντα, αλλά κλάιν μάιν! Η Χριστίνα Παππά έχει ίσως κάνει κάποια συμφωνία με το διάβολο και παραμένει... "Μπένζαμιν Μπάτον". Η τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στις «Real Housewives of Athens» και στο «Dancing on Ice». Τελευταία φορά που έχουμε δει το κορμί της να ξεδιπλώνεται χωρίς ρούχα ήταν σε μια καλοκαιρινή φωτογράφηση στο Playboy στα μέσα του '90.

Η Χριστίνα Παππά έχει κάψει καρδιές ... και το έχει δηλώσει... Την έχουν παρακολουθήσει, έχουν ψάξει το κινητό της, έχουν σκαρφαλώσει από την αυλή στο μπαλκόνι της και χτυπούσαν τα παντζούρια για να τους ανοίξει. Κάποιος μάλιστα είχε φέρει κλειδαρά στο σπίτι για ν’ ανοίξει την πόρτα της... επειδή δεν του άνοιγε πίστευε ότι το Χριστινάκι... περί άλλων τυρβάζει... Εμείς θυμηθήκαμε vintage σέξι φωτογραφίες της και τις ανεβάσαμε τιμής ένεκεν!