Διάσημο μοντέλο «τη βρίσκει» με τους γιούς της!

11.02.2014
Αυτό είναι που λέμε «δεμένη» οικογένεια! Τα εικονιζόμενα αγόρια, Πίτερ Μπραντ Τζούνιορ (Peter Brant Jr.) και Χάρι Μπραντ (Harry Brant), μεγάλωσαν διαλέγοντας τι θα φορέσει η σούπερ σέξι μαμά τους στις συγκεντρώσεις γονέων και κηδεμόνων. Και αυτή η ντουλάπα είχε μόνο Dior, Versace και παπούτσια Manolo Blahnik! Η φωτογράφηση της 45χρονης Στέφανι Σέιμουρ (Stephanie Seymour) και των δύο άτακτων έφηβων γιών της στο HarpersBazaar.com σίγουρα δεν θυμίζει αθώα οικογενειακή θαλπωρή. Το μοντέλο βετεράνος που έχει περπατήσει στις πασαρέλες του κόσμου όλου καταφέρνει ακόμα να προκαλεί, αυτή τη φορά με τα... καμάρια της. Μετά το πλουσιοπάροχο διαζύγιό της με τον δισεκατομυριούχο Πίτερ Μπραντ, η πρώην του Αξλ Ρόουζ των θρυλικών Guns n Roses, ζει σε ονειρεμένη έπαυλη, κάνει μόνιμες διακοπές στην Καραϊβική, και ξοδεύει μια περιουσία σε ρούχα και παπούτσια. Η μανούλα Σέιμουρ με τα ... κουτάβια της μάς αφήνει άφωνους ποζάροντας σεξουαλικά με ζαρτιέρες και μαύρο S&M κορσέ. Μήπως ένας ψυχίατρος θα βοηθούσε ή ίσως η... Πρόνοια; Δες τη φωτογράφηση της Σέιμουρ στο Harper's Bazaar Δες γιατί η ολόγυμνη Σέιμουρ έφαγε Χ από το Facebook Χ.Τ.

Αυτό είναι που λέμε «δεμένη» οικογένεια! Τα εικονιζόμενα αγόρια, Πίτερ Μπραντ Τζούνιορ (Peter Brant Jr.) και Χάρι Μπραντ (Harry Brant), μεγάλωσαν διαλέγοντας τι θα φορέσει η σούπερ σέξι μαμά τους στις συγκεντρώσεις γονέων και κηδεμόνων. Και αυτή η ντουλάπα είχε μόνο Dior, Versace και παπούτσια Manolo Blahnik!

Η φωτογράφηση της 45χρονης Στέφανι Σέιμουρ (Stephanie Seymour) και των δύο άτακτων έφηβων γιών της στο HarpersBazaar.com σίγουρα δεν θυμίζει αθώα οικογενειακή θαλπωρή. Το μοντέλο βετεράνος που έχει περπατήσει στις πασαρέλες του κόσμου όλου καταφέρνει ακόμα να προκαλεί, αυτή τη φορά με τα... καμάρια της.

Μετά το πλουσιοπάροχο διαζύγιό της με τον δισεκατομυριούχο Πίτερ Μπραντ, η πρώην του Αξλ Ρόουζ των θρυλικών Guns n Roses, ζει σε ονειρεμένη έπαυλη, κάνει μόνιμες διακοπές στην Καραϊβική, και ξοδεύει μια περιουσία σε ρούχα και παπούτσια.

Η μανούλα Σέιμουρ με τα ... κουτάβια της μάς αφήνει άφωνους ποζάροντας σεξουαλικά με ζαρτιέρες και μαύρο S&M κορσέ. Μήπως ένας ψυχίατρος θα βοηθούσε ή ίσως η... Πρόνοια;

Δες τη φωτογράφηση της Σέιμουρ στο Harper's Bazaar
Δες γιατί η γυμνή Σέιμουρ έφαγε Χ από το Facebook

Χ.Τ.