Η πιο επιθυμητή γυναίκα του 2014 δαμάζει δράκους

17.02.2014
Ένα εκατομμύριο χρήστες του askmen.com ψήφισαν την πιο επιθυμητή γυναίκα του 2014 και η νικήτρια είναι μια πριγκίπισσα! Επτά εβδομάδες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 4ου κύκλου του «Game of Thrones» η "πριγκίπισσα Καλίσι" αναδεικνύεται ως η πιο επιθυμητή γυναίκα για το 2014. Η 27χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clarke) είναι η πλατινέ κατάξανθη Ντένερις Ταργκάριεν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» και ψηφίστηκε πιο ποθητή γυναίκα της τρέχουσας χρονιάς. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε την ηθοποιό Άλισον Μπρι από τη σειρά «Mad Men», ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται το μοντέλο Εμιλι Ρατακόφσκι και η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς αντίστοιχα. Η Milly (όπως τη φωνάζουν οι δικοί της) είναι μόλις 1.60, αλλά θαυματουργή. Αν δεν γινόταν ηθοποιός θα ήθελε να σπουδάσει αρχιτέκτονας ή τραγουδίστρια. Το 2011 κέρδισε EWwy Award 2ου Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά για το ρόλο της στο «Game of Thrones». Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε νούμερο 88 στη λίστα του Ask Men Top 99 με τις πιο επιθυμητές γυναίκες του πλανήτη και φωτογραφήθηκε πιο καυτή από ποτέ για το περιοδικό GQ. Η Κλαρκ, που ξεκίνησε την καριέρα της κάνοντας διαφημιστικά σποτ, θα υποδυθεί την Σάρα Κόνορ στο νέο «Terminator». X.T.

Ένα εκατομμύριο χρήστες του askmen.com ψήφισαν την πιο επιθυμητή γυναίκα του 2014 και η νικήτρια είναι μια πριγκίπισσα! Επτά εβδομάδες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 4ου κύκλου του «Game of Thrones» η "πριγκίπισσα Καλίσι" αναδεικνύεται ως η πιο επιθυμητή γυναίκα για το 2014.

Η 27χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clarke) είναι η πλατινέ κατάξανθη Ντένερις Ταργκάριεν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» και ψηφίστηκε πιο ποθητή γυναίκα της τρέχουσας χρονιάς. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε την ηθοποιό Άλισον Μπρι από τη σειρά «Mad Men», ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται το μοντέλο Εμιλι Ρατακόφσκι και η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς αντίστοιχα.

Η Milly (όπως τη φωνάζουν οι δικοί της) είναι μόλις 1.60, αλλά θαυματουργή. Αν δεν γινόταν ηθοποιός θα ήθελε να σπουδάσει αρχιτέκτονας ή τραγουδίστρια. Το 2011 κέρδισε EWwy Award 2ου Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά για το ρόλο της στο «Game of Thrones». Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε νούμερο 88 στη λίστα του Ask Men Top 99 με τις πιο επιθυμητές γυναίκες του πλανήτη και φωτογραφήθηκε πιο καυτή από ποτέ για το περιοδικό GQ. Η Κλαρκ, που ξεκίνησε την καριέρα της κάνοντας διαφημιστικά σποτ, θα υποδυθεί την Σάρα Κόνορ στο νέο «Terminator».

X.T.