Καυτή αγριόγατα πνίγει τους... άνδρες

20.02.2014
Ζόρικο περιοδικό το Frontal Mag, για ζόρικους αναγνώστες. Οπότε η Ντιάνα Φόντες (Diana Fontes) είναι ότι πρέπει για εξώφυλλο και κεντρική παρουσίαση. Ξεχάστε τις γυναίκες - γατούλες, τα νάζια και τα τσαλιμάκια, η 23χρονη από το Πόρτο δηλώνει ότι λατρεύει να το παίζει κυρίαρχο θηλυκό. Αυτή θέλει να έχει το πάνω χέρι στη ζωή και κάθε αρσενικό που θα θελήσει να την κατακτήσει πρέπει να το λέει η καρδούλα του. Αυτό το μωρό δε μασάει τα λόγια του και ούτε σταματάει αν κάτι της αρέσει. Οι φωτογραφίες με τα δερμάτινα και τις μηχανές δίνουν ένα στίγμα για το πόσο καυτή και απελευθερωμένη είναι. Μάλιστα για του λόγου το αληθές, εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό ότι έχει κάνει αρκετά προχωρημένα πράγματα στο σεξ, όπως σεξ σε δημόσιους χώρους ακόμα και μέσα σε κλαμπ, ενώ δε δίστασε να μην κρυφτεί και να ομολογήσει ότι έχει δοκιμάσει και τρίο! Αγριόγατα λοιπόν η Ντιάνα που κάνει κάθε άνδρα που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του να φαίνεται σαν... γατάκι.

Ζόρικο περιοδικό το Frontal Mag, για ζόρικους αναγνώστες. Οπότε η Ντιάνα Φόντες (Diana Fontes) είναι ότι πρέπει για εξώφυλλο και κεντρική παρουσίαση. Ξεχάστε τις γυναίκες - γατούλες, τα νάζια και τα τσαλιμάκια, η 23χρονη από το Πόρτο δηλώνει ότι λατρεύει να το παίζει κυρίαρχο θηλυκό.

Αυτή θέλει να έχει το πάνω χέρι στη ζωή και κάθε αρσενικό που θα θελήσει να την κατακτήσει πρέπει να το λέει η καρδούλα του. Αυτό το μωρό δε μασάει τα λόγια του και ούτε σταματάει αν κάτι της αρέσει. Οι φωτογραφίες με τα δερμάτινα και τις μηχανές δίνουν ένα στίγμα για το πόσο καυτή και απελευθερωμένη είναι. Μάλιστα για του λόγου το αληθές, εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό ότι έχει κάνει αρκετά προχωρημένα πράγματα στο σεξ, όπως σεξ σε δημόσιους χώρους ακόμα και μέσα σε κλαμπ, ενώ δε δίστασε να μην κρυφτεί και να ομολογήσει ότι έχει δοκιμάσει και τρίο!

Αγριόγατα λοιπόν η Ντιάνα που κάνει κάθε άνδρα που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του να φαίνεται σαν... γατάκι.