Ξεγυμνώθηκε στη Χώρα της... αρμύρας

24.02.2014
Πρόωρα την έπιασαν οι ζέστες την 22χρονη Πία Σάρα Οντλαγκ (Pia Sara Odlag) και τα πέταξε όλα πάνω στα κάτασπρα θαλασσινά βράχια! Η πανέμορφη Σλοβένα είναι μέσα στις Καλές... Τέχνες από τα γεννοφάσκια της. Με μητέρα γλύπτρια και με επιθυμία να γίνει μπαλαρίνα, ονειρευόταν από μικρή να μετοικήσει στη Χώρα του Ποτέ, εκεί που ζει ο Πήτερ Πάν και όπου δεν υπάρχει η έννοια του χρόνου και φόροι. Μπορεί τα όνειρά της να μην έγιναν πραγματικότητα, αν μη τι άλλο ωστόσο χαρίζει περίσσια χαρά σε όλους όσοι χαζεύουν την κορμάρα της στη φωτογράφηση αυτή του Σλοβένικου Playboy.

Πρόωρα την έπιασαν οι ζέστες την 22χρονη Πία Σάρα Οντλαγκ (Pia Sara Odlag) και τα πέταξε όλα πάνω στα κάτασπρα θαλασσινά βράχια!

Η πανέμορφη Σλοβένα είναι μέσα στις Καλές... Τέχνες από τα γεννοφάσκια της. Με μητέρα γλύπτρια και με επιθυμία να γίνει μπαλαρίνα, ονειρευόταν από μικρή να μετοικήσει στη Χώρα του Ποτέ, εκεί που ζει ο Πήτερ Πάν και όπου δεν υπάρχει η έννοια του χρόνου και φόροι.

Μπορεί τα όνειρά της να μην έγιναν πραγματικότητα, αν μη τι άλλο ωστόσο χαρίζει περίσσια χαρά σε όλους όσοι χαζεύουν την κορμάρα της στη φωτογράφηση αυτή του Σλοβένικου Playboy.