Τον τουρλώνει με το... ζόρι

26.02.2014
Τα μάτια έξω μας πέταξε στη νέα της φωτογράφηση η βρετανίδα Εμμα Φρέιν (Emma Frain ). Η καυτή 27χρονη από το Νιούσκαστεντ ποζάρει χωρίς καμία αιδώ για λογαριασμό του περιοδικού ΖΟΟ και δεν διστάζει να πετάξει από πάνω της ότι τη βαραίνει. Βέβαια, η πλούσια προϋπηρεσία της σε περιοδικά αντιστοίχου κύρους, όπως τα Front, Nuts, Daily Starand M! τη βοήθησε σημαντικά. Να σημειώσουμε πως η ολόγυμνη Εμμα δεν ήθελε ποτέ να γίνει μοντέλο, αλλά επαγγελματίας χορεύτρια. Προπονούταν μάλιστα ακατάπαυστα στο μπαλέτο, το χιπ χοπ και τη ντίσκο, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός της χάλασε τα σχέδια και τελικά την κέρδισε το μόντελινγκ.

Τα μάτια έξω μας πέταξε στη νέα της φωτογράφηση η βρετανίδα Εμμα Φρέιν (Emma Frain ). Η καυτή 27χρονη από το Νιούσκαστεντ ποζάρει χωρίς καμία αιδώ για λογαριασμό του περιοδικού ΖΟΟ και δεν διστάζει να πετάξει από πάνω της ότι τη βαραίνει. Βέβαια, η πλούσια προϋπηρεσία της σε περιοδικά αντιστοίχου κύρους, όπως τα Front, Nuts, Daily Starand M! τη βοήθησε σημαντικά.

Να σημειώσουμε πως η ολόγυμνη Εμμα δεν ήθελε ποτέ να γίνει μοντέλο, αλλά επαγγελματίας χορεύτρια. Προπονούταν μάλιστα ακατάπαυστα στο μπαλέτο, το χιπ χοπ και τη ντίσκο, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός της χάλασε τα σχέδια και τελικά την κέρδισε το μόντελινγκ.