Όταν η Χάιντι (δεν) φορούσε μαγιό

25.02.2014
Η 40χρονη Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) κάνει την έκπληξη στο τεύχος του Sports Illustrated Swimsuit 2014. Η Γερμανίδα υπερμοντέλα πρωταγωνιστεί σε 7σέλιδο αφιέρωμα "ντυμένη αστακός" στο τιμόνι μιας πανάκριβης Maserati Ghibli 2014. Ο τίτλος του εντιτόριαλ είναι «Beyond the Swimsuit» και ουσιαστικά θέλει να μας αποδείξει ότι η Χάιντι είναι εκπληκτική ακόμα και χωρίς μαγιό.... πέρα από το μαγιό. Η Χάιντι δήλωσε ότι το τεστ ντράιβ με τη Maserati ήταν ένα όνειρο, όμως εμείς πιστεύουμε ότι όνειρο είναι μόνο η Χάιντι με μαγιό σε όλα τα περασμένα τεύχη του Sports Illustrated, το οποίο φέτος κλείνει τα 50 έτη. Το περιοδικό έκανε και ένα πάρτι κόλαση στο οποίο πρωταγωνίστησε το άλλο πουλέν του περιοδικού η Κέιτ Άπτον (Kate Upton). Διάβασε επίσης: - Πήγε σε αποκριάτικο πάρτι με τις σάρκες έξω - Το μπρούμυτα της πάει πολύ - Χάιντι Κλουμ - Πάει με τον Καφέ σου - Η Χάιντι ξαναγδύθηκε - Με νέο άρωμα στην πισίνα

Η 40χρονη Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) κάνει την έκπληξη στο τεύχος του Sports Illustrated Swimsuit 2014. Η Γερμανίδα υπερμοντέλα πρωταγωνιστεί σε 7σέλιδο αφιέρωμα "ντυμένη αστακός" στο τιμόνι μιας πανάκριβης Maserati Ghibli 2014. Ο τίτλος του εντιτόριαλ είναι «Beyond the Swimsuit» και ουσιαστικά θέλει να μας αποδείξει ότι η Χάιντι είναι εκπληκτική ακόμα και χωρίς μαγιό.... πέρα από το μαγιό.

Η Χάιντι δήλωσε ότι το τεστ ντράιβ με τη Maserati ήταν ένα όνειρο, όμως εμείς πιστεύουμε ότι όνειρο είναι μόνο η Χάιντι με μαγιό σε όλα τα περασμένα τεύχη του Sports Illustrated, το οποίο φέτος κλείνει τα 50 έτη. Το περιοδικό έκανε και ένα πάρτι κόλαση στο οποίο πρωταγωνίστησε το άλλο πουλέν του περιοδικού η Κέιτ Άπτον (Kate Upton).

Διάβασε επίσης:

- Πήγε σε αποκριάτικο πάρτι με τις σάρκες έξω

- Το μπρούμυτα της πάει πολύ

- Χάιντι Κλουμ - Πάει με τον Καφέ σου

- Η Χάιντι ξαναγδύθηκε

- Με νέο άρωμα στην πισίνα