Τα πιο διάσημα belfies που μας αναστατώνουν

27.02.2014
Το 2013 ήταν επίσημα η χρονιά των selfies! Φέτος, το Facebook, το Twitter και το Instagram αναμένεται να ανατιναχθούν με τα περίφημα belfies. Κακώς πιστεύαμε ότι το "σέλφι", δηλαδή το ψηφιακό αυτοπορτρέτο, το οποίο προέρχεται από το τεντωμένο μακρύ χέρι του αυτοφωτογραφιζόμενου που κρατάει ένα κινητό ή ένα τάμπλετ μπορεί να περιλαμβάνει και το... σώμα του. Όπως διαβάζουμε στο urbandictionary αν βγάλετε ένα selfie των οπισθίων σας είστε υποχρεωμένοι να το αποκαλείτε belfie (Bum+Selfie=Belfie). Το "μπέλφι" σχεδόν πάντα ποστάρεται στα social media από γυναίκες με καλλίγραμμα οπίσθια, κάποιες εκ των οποίων είναι η Σέριλ Κόουλ, η Ριάνα, η Κέλι Μπρουκ, η Χάιντι Κλουμ, η Κάιλι Μινόγκ και η βετεράνος Κιμ Καρντάσιαν. Και φυσικά τα καλύτερα "μπέλφι" είναι των μοντέλων που έχουν ενισχύσει με ενθέματα αυτό το σημείο του σώματός τους. Να μην ξεχάσουμε επίσης την περίπτωση της 20χρονης Τζεν Σέλτερ (Jen Selter) που πρόσφατα έγινε διάσημη για τα σέλφις των οπισθίων της. Χ.Τ.

Το 2013 ήταν επίσημα η χρονιά των selfies! Φέτος, το Facebook, το Twitter και το Instagram αναμένεται να ανατιναχθούν με τα περίφημα belfies. Κακώς πιστεύαμε ότι το "σέλφι", δηλαδή το ψηφιακό αυτοπορτρέτο, το οποίο προέρχεται από το τεντωμένο μακρύ χέρι του αυτοφωτογραφιζόμενου που κρατάει ένα κινητό ή ένα τάμπλετ μπορεί να περιλαμβάνει και το... σώμα του. Όπως διαβάζουμε στο urbandictionary αν βγάλετε ένα selfie των οπισθίων σας είστε υποχρεωμένοι να το αποκαλείτε belfie (Bum+Selfie=Belfie).

Το "μπέλφι" σχεδόν πάντα ποστάρεται στα social media από γυναίκες με καλλίγραμμα οπίσθια, κάποιες εκ των οποίων είναι η Σέριλ Κόουλ, η Ριάνα, η Κέλι Μπρουκ, η Χάιντι Κλουμ, η Κάιλι Μινόγκ και η βετεράνος Κιμ Καρντάσιαν. Και φυσικά τα καλύτερα "μπέλφι" είναι των μοντέλων που έχουν ενισχύσει με ενθέματα αυτό το σημείο του σώματός τους. Να μην ξεχάσουμε επίσης την περίπτωση της 20χρονης Τζεν Σέλτερ (Jen Selter) που πρόσφατα έγινε διάσημη για τα σέλφις των οπισθίων της.

Χ.Τ.