Και το Όσκαρ πάει στην... πιο κοντή

04.03.2014
Υπάρχει μόνο μια λέξη που δεν μπορεί να περιγράψει τη βετεράνο της μόδας Κέιτ Μος (Kate Moss) και τις δεκάδες χιλιάδες φωτογραφήσεις της, και αυτή η λέξη είναι "σεμνή". Η 40χρονη Βρετανή έκανε άλλη μια τόπλες φωτογράφηση για τον φίλο της Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) και το γαλλικό περιοδικό Lui. Δεν πρόκειται, φυσικά, για το πιο προκλητικό "outing" που έχει κάνει ποτέ και μάλιστα θυμίζουμε ότι πρόσφατα ξαναγδύθηκε για την 60η επέτειο του περιοδικού Playboy. Το υπερ-μοντέλο της Βρετανίας που εξελίχθηκε από ένα αθώο σχεδόν ανορεξικό κορίτσι σε ανυπέρβλητη μούσα γνωστών σχεδιαστών έχει άποψη για το "γυμνό" και δεν διστάζει να τη δηλώσει: «Σιχαινόμουν το στήθος μου περισσότερο από οτιδήποτε όταν ήμουν teenager. Και έκανα τα πάντα για να μην χρειαστεί να βγάζω το top μου. Πλέον αντιμετωπίζω την γύμνια ως κάτι που σου δίνει δύναμη. Πριν όμως δεν ήμουν έτσι. Επί χρόνια έβαζα τα κλάματα όποτε ήταν απαραίτητο να δείξω το σώμα μου». Να μην ξεχάσουμε και τη συμβουλή του Τζόνι Ντεπ που πάντα ακολουθεί: «Ποτέ μην παραπονιέσαι και ποτέ μη δίνεις εξηγήσεις». Χ.Τ.

Υπάρχει μόνο μια λέξη που δεν μπορεί να περιγράψει τη βετεράνο της μόδας Κέιτ Μος (Kate Moss) και τις δεκάδες χιλιάδες φωτογραφήσεις της, και αυτή η λέξη είναι "σεμνή". Η 40χρονη Βρετανή έκανε άλλη μια τόπλες φωτογράφηση για τον φίλο της Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) και το γαλλικό περιοδικό Lui. Δεν πρόκειται, φυσικά, για το πιο προκλητικό "outing" που έχει κάνει ποτέ και μάλιστα θυμίζουμε ότι πρόσφατα ξαναγδύθηκε για την 60η επέτειο του περιοδικού Playboy.

Το υπερ-μοντέλο της Βρετανίας που εξελίχθηκε από ένα αθώο σχεδόν ανορεξικό κορίτσι σε ανυπέρβλητη μούσα γνωστών σχεδιαστών έχει άποψη για το "γυμνό" και δεν διστάζει να τη δηλώσει: «Σιχαινόμουν το στήθος μου περισσότερο από οτιδήποτε όταν ήμουν teenager. Και έκανα τα πάντα για να μην χρειαστεί να βγάζω το top μου. Πλέον αντιμετωπίζω την γύμνια ως κάτι που σου δίνει δύναμη. Πριν όμως δεν ήμουν έτσι. Επί χρόνια έβαζα τα κλάματα όποτε ήταν απαραίτητο να δείξω το σώμα μου». Να μην ξεχάσουμε και τη συμβουλή του Τζόνι Ντεπ που πάντα ακολουθεί: «Ποτέ μην παραπονιέσαι και ποτέ μη δίνεις εξηγήσεις».

Χ.Τ.