Μικρή στο μάτι... αστέρι στο κρεβάτι

06.03.2014
Το ρητό μοιάζει να δημιουργήθηκε για την Μπέτι Μπάλχαους (Bettie Ballhaus), την φλογερή μικρόσωμη κοκκινομάλλα που απολαύσαμε από τις σελίδες του γερμανικού Penthouse. Η 36χρονη Γερμανίδα κάνει θραύση στην πατρίδα της εδώ και πολλά χρόνια σαν γυμνό μοντέλο πικάντικων φωτογραφήσεων, αλλά και σαν τηλεπερσόνα. Ό,τι έχει χάσει σε μπόι, μόλις 1,5 μέτρο ύψος, το έχει και με το παραπάνω σε στήθος, καθώς μπορεί να περηφανεύεται για το απόλυτα φυσικό, τεράστιο και στήτο μπούστο που με 98εκ. περίμετρο τορπιλίζει κάθε ανδρική φαντασία. Όλα τα υπόλοιπα (κόκκινα μαλλιά, τέλεια γυμνασμένο σώμα και πηγαίο σεξ απίλ) δημιουργούν μια ερωτική φιγούρα που θέλουμε να κρατήσουμε στο κρεβάτι μας για πάντα. Έστω και σε μορφή περιοδικού κάτω από το μαξιλάρι...

Το ρητό μοιάζει να δημιουργήθηκε για την Μπέτι Μπάλχαους (Bettie Ballhaus), την φλογερή μικρόσωμη κοκκινομάλλα που απολαύσαμε από τις σελίδες του γερμανικού Penthouse. Η 36χρονη Γερμανίδα κάνει θραύση στην πατρίδα της εδώ και πολλά χρόνια σαν γυμνό μοντέλο πικάντικων φωτογραφήσεων, αλλά και σαν τηλεπερσόνα.

Ό,τι έχει χάσει σε μπόι, μόλις 1,5 μέτρο ύψος, το έχει και με το παραπάνω σε στήθος, καθώς μπορεί να περηφανεύεται για το απόλυτα φυσικό, τεράστιο και στήτο μπούστο, που, με 98εκ. περίμετρο, τορπιλίζει κάθε ανδρική φαντασία. Όλα τα υπόλοιπα (κόκκινα μαλλιά, τέλεια γυμνασμένο σώμα και πηγαίο σεξ απίλ) δημιουργούν μια ερωτική φιγούρα που θέλουμε να κρατήσουμε στο κρεβάτι μας για πάντα.
Έστω και σε μορφή περιοδικού κάτω από το μαξιλάρι...