Γδύνεται σαν παλιό καλό... κρασί

12.03.2014
Σαν το παλιό καλό κρασί γέμισε τις οθόνες μας η φωτογράφηση της Ντιάν Πάρκινσον (Dian Parkinson ). Το αλλοτινό σούπερ μόντελ ποζάρει αναιδώς, όπως τη γέννησε η μανούλα της, για το Playboy αποδεικνύοντας πως η ομορφιά χρόνο δεν γνωρίζει! Η 69χρονη (!) σήμερα αμερικανίδα έχει κοσμήσει ουκ ολίγες φορές τη βιτρίνα του εν λόγω περιοδικού και έχει κάνει πολλούς άνδρες να αναστενάζουν για χάρη της τη δεκαετία του ‘90. Tο PlayboyPlus και το Playboy.TV την ανέσυραν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και οι πάλαι ποτέ φανατικοί οπαδοί της μπορούν με ένα μικρό αντίτιμο να την απολαύσουν από όλες τις απόψεις.

Σαν το παλιό καλό κρασί γέμισε τις οθόνες μας η φωτογράφηση της Ντιάν Πάρκινσον (Dian Parkinson ). Το αλλοτινό σούπερ μόντελ ποζάρει αναιδώς, όπως τη γέννησε η μανούλα της, για το Playboy αποδεικνύοντας πως η ομορφιά χρόνο δεν γνωρίζει!

Η 69χρονη (!) σήμερα αμερικανίδα έχει κοσμήσει ουκ ολίγες φορές τη βιτρίνα του εν λόγω περιοδικού και έχει κάνει πολλούς άνδρες να αναστενάζουν για χάρη της τη δεκαετία του 90. Tο PlayboyPlus και το Playboy.TV την ανέσυραν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και οι πάλαι ποτέ φανατικοί οπαδοί της μπορούν με ένα μικρό αντίτιμο να την απολαύσουν από όλες τις απόψεις.