Τα μπαλκόνια του... Ναβαρόνε

13.03.2014
Πλησιάζοντας την 25η Μαρτίου, επέτειο του ξεσηκωμού του έθνους, είπαμε να μπούμε λίγο πιο πολύ στο κλίμα παρουσιάζοντας την φοβερή και τρομερή Τζες Κίνγκχαμ (Jess Kingham). Η λεβέντισσα Τζες πρόταξε τα τεράστια στήθη της απέναντι στον εχθρό χωρίς φόβο μα με πολύ πάθος. Τα ..κουμπούρια της νεαρής μοντέλας, γεμάτα και έτοιμα να εκπυρσοκροτήσουν είναι ικανά να τρέψουν σε φυγή ακόμα και τον πιο αποφασισμένο αντίπαλο. Ελέγχεται η φήμη ότι έχει ήδη δεχτεί πρόταση να αναλάβει τη διοίκηση μονάδων πυροβολικού σε πολλές εμπόλεμες και όχι μόνο περιοχές.

Πλησιάζοντας την 25η Μαρτίου, επέτειο του ξεσηκωμού του έθνους, είπαμε να μπούμε λίγο πιο πολύ στο κλίμα παρουσιάζοντας την φοβερή και τρομερή Τζες Κίνγκχαμ (Jess Kingham). Η λεβέντισσα Τζες πρόταξε τα τεράστια στήθη της απέναντι στον εχθρό χωρίς φόβο μα με πολύ πάθος.

Τα ..κουμπούρια της νεαρής μοντέλας, γεμάτα και έτοιμα να εκπυρσοκροτήσουν είναι ικανά να τρέψουν σε φυγή ακόμα και τον πιο αποφασισμένο αντίπαλο.

Ελέγχεται η φήμη ότι έχει ήδη δεχτεί πρόταση να αναλάβει τη διοίκηση μονάδων πυροβολικού σε πολλές εμπόλεμες και όχι μόνο περιοχές.