Η πιο hot σωσίας της Αντζελίνα Τζολί

03.04.2014
Αν δεν είχε καμιά δεκαριά κιλά περισσότερες καμπύλες από την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η πιο επιτυχημένη σωσίας της! Το όνομά της είναι Κολέτ Ζαντόρ (Colette Jadore ) και στρατολογήθηκε ως μοντέλο για να κάνει φωτογραφήσεις τύπου Λάρα Κροφτ. Η ομοιότητα του νεαρού μελαχρινού μοντέλου με τη διάσημη ηθοποιό είναι ολοφάνερη. Το βιντεοπαιχνίδι Tomb Raider που λανσαρίστηκε το 1996 είχε αρχικά πρωταγωνιστή... άντρα. Ο κεντρικός ήρωας άλλαξε σε γυναίκα "στρατιώτη" και η διάσημη περσόνα Lara Croft ενσαρκώθηκε από τη θρυλική πλέον σε αυτό το ρόλο, Αντζελίνα Τζολί, σε δύο ταινίες το 2001 και 2003.

Αν δεν είχε καμιά δεκαριά κιλά περισσότερες καμπύλες από την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η πιο επιτυχημένη σωσίας της! Το όνομά της είναι Κολέτ Ζαντόρ (Colette Jadore ) και στρατολογήθηκε ως μοντέλο για να κάνει φωτογραφήσεις τύπου Λάρα Κροφτ. Η ομοιότητα του νεαρού μελαχρινού μοντέλου με τη διάσημη ηθοποιό είναι ολοφάνερη.

Το βιντεοπαιχνίδι Tomb Raider που λανσαρίστηκε το 1996 είχε αρχικά πρωταγωνιστή... άντρα. Ο κεντρικός ήρωας άλλαξε σε γυναίκα "στρατιώτη" και η διάσημη περσόνα Lara Croft ενσαρκώθηκε από τη θρυλική πλέον σε αυτό το ρόλο, Αντζελίνα Τζολί, σε δύο ταινίες το 2001 και 2003.