Καυτή Εσμεράλντα σου λαδώνει τα... γρανάζια

04.04.2014
H νεαρή μοντέλα Εσμεράλντα Αλβάρες (Esmeralda Alvarez) είναι κανονικό κανόνι! 20 μόλις ετών και κάνει σούπερ καυτά εξώφυλλα για ανδρικά περιοδικά. Τώρα φωτογραφίζεται ηλιοκαμένη στο FHM της Ισπανίας προαναγγέλλοντας ένα θερμό καλοκαίρι. Μπορεί να φαίνεται βέρα νοτιοαμερικανίδα, όμως έχει απλώς κάποιες ρίζες από την Κούβα. Η Εσμεράλντα γεννήθηκε στο Βέλγιο και από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Γι΄αυτό και παρά το νεαρό της ηλικίας της φαίνεται στις φωτογραφήσεις της… βετεράνος.

H νεαρή μοντέλα Εσμεράλντα Αλβάρες (Esmeralda Alvarez) είναι κανονικό κανόνι! 20 μόλις ετών και κάνει σούπερ καυτά εξώφυλλα για ανδρικά περιοδικά. Τώρα φωτογραφίζεται ηλιοκαμένη στο FHM της Ισπανίας προαναγγέλλοντας ένα θερμό καλοκαίρι.

Μπορεί να φαίνεται βέρα νοτιοαμερικανίδα, όμως έχει απλώς κάποιες ρίζες από την Κούβα. Η Εσμεράλντα γεννήθηκε στο Βέλγιο και από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Γι΄αυτό και παρά το νεαρό της ηλικίας της φαίνεται στις φωτογραφήσεις της… βετεράνος.