Γνωστός πλεϊμπόι πέταξε πορνοστάρ από την ταράτσα

28.04.2014
Και εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα από τις πορνοστάρ της υφηλίου, έρχεται η Τζάνις Γκρίφιθ (Janice Griffith) και μας αφήνει με το στόμα ανοικτό. Πώς θέλεις να το πεις; Βλακεία, επιπολαιότητα, μεθύσι, επιδειξιμανία, αυτό που συνέβη στο πάρτι του εκατομμυριούχου playboy Νταν Μπιλτζέριαν (Dan Bilzerian) έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Ο 33χρονος παίχτης του πόκερ πέταξε την 19χρονη πορνοστάρ ολόγυμνη από την ταράτσα, υποτίθεται για να πέσει μέσα σε μια πισίνα. Όσο και να ήθελε να αντιγράψει σκηνή από το Φονικό Όπλο με τον Μελ Γκίμπσον ... η ζωή δεν είναι ταινία, φίλε μου. Όπως αναφέρει το TMZ, το αποτέλεσμα της βουτιάς «vivere pericolosamente» ήταν η Τζάνις να σπάσει το πόδι της και να απειλεί με μηνύσεις τον Playboy Βασιλιά του Instagram ή όπως τον αποκαλούν ο «πιο ενδιαφέρον άνθρωπος στο Instagram...». Βέβαια κάνοντας μια διαδικτυακή βόλτα στα προφίλ της Τζάνις στα social media καταλαβαίνουμε ότι το σλόγκαν του κοριτσιού αυτού για τη ζωή είναι το: «δώσε πόνο», οπότε καλώς καμωμένα. Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα προφίλ των δύο εμπλεκόμενων στο Instagram. Δες το βίντεο Xρ. Tσατσαράγκου

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα από τις πορνοστάρ της υφηλίου, έρχεται η Τζάνις Γκρίφιθ (Janice Griffith) και μας αφήνει με το στόμα ανοικτό. Πώς θέλεις να το πεις; Βλακεία, επιπολαιότητα, μεθύσι, επιδειξιμανία, αυτό που συνέβη στο πάρτι του εκατομμυριούχου playboy Νταν Μπιλτζέριαν (Dan Bilzerian) έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο 33χρονος παίχτης του πόκερ πέταξε την 19χρονη πορνοστάρ ολόγυμνη από την ταράτσα, υποτίθεται για να πέσει μέσα σε μια πισίνα. Όσο και να ήθελε να αντιγράψει σκηνή από το Φονικό Όπλο με τον Μελ Γκίμπσον ... η ζωή δεν είναι ταινία, φίλε μου.

Όπως αναφέρει το TMZ, το αποτέλεσμα της βουτιάς «vivere pericolosamente» ήταν η Τζάνις να σπάσει το πόδι της και να απειλεί με μηνύσεις τον Playboy Βασιλιά του Instagram ή όπως τον αποκαλούν ο «πιο ενδιαφέρον άνθρωπος στο Instagram...». Βέβαια κάνοντας μια διαδικτυακή βόλτα στα προφίλ της Τζάνις στα social media καταλαβαίνουμε ότι το σλόγκαν του κοριτσιού αυτού για τη ζωή είναι το: «δώσε πόνο», οπότε καλώς καμωμένα. Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα προφίλ των δύο εμπλεκόμενων στο Instagram.

Δες το βίντεο

Xρ. Tσατσαράγκου