Τα selfies της Τζόντι είναι για το Ηθών

28.04.2014
Άλλος ένας λογαριασμός στο Instagram που για να τον ανοίξεις τσακώνεις και ένα υπογλώσσιο καλού κακού. Η 35χρονη Τζόντι Μαρς (Joddie Marsh) έχει μάστερ στις selfies, belfies, και τελοσπάντων σε κάθε είδους αυτοφωτογράφιση. Η Βρετανίδα τηλεπερσόνα, χορεύτρια και μοντέλο ξεκίνησε σαν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και αφού έχτισε με πολύ κόπο - πλαστικές, τατουάζ, σολάριουμ και εντατικό bodybuilding - το κορμί της... έγινε διάσημη! Το σώμα της είναι προϊόν εντατικής άσκησης και διατροφής πολλών χρόνων και φυσικά τα credits παίρνει και ο προσωπικός της προπονητής. Η καρβουνοκαπνισμένη Τζόντι (που κάνει σολάριουμ για να φαίνονται πιο ξεκάθαρα οι μυς της όταν "σφίγγεται" στους αγώνες) έχει διατελέσει μερικώς λεσβία και είχε και δικό της ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh». Να θυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ZOO αποκάλυψε πως στο μαγαζί που χόρευε σύχναζαν όλοι οι μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ, κάποιοι από τους οποίους την καλούσαν να χορέψει πριβέ ... κάποιος διάσημος μάλιστα, ονόματα δεν λέει υπολήψεις δεν θίγει, έδινε πολλές χιλιάδες δολάρια για ένα τρίο μαζί της.

Άλλος ένας λογαριασμός στο Instagram που για να τον ανοίξεις τσακώνεις και ένα υπογλώσσιο καλού κακού. Η 35χρονη Τζόντι Μαρς (Joddie Marsh) έχει μάστερ στις selfies, belfies, και τελοσπάντων σε κάθε είδους αυτοφωτογράφιση. Η Βρετανίδα τηλεπερσόνα, χορεύτρια και μοντέλο ξεκίνησε σαν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και αφού έχτισε με πολύ κόπο - πλαστικές, τατουάζ, σολάριουμ και εντατικό bodybuilding - το κορμί της... έγινε διάσημη!

Το σώμα της είναι προϊόν εντατικής άσκησης και διατροφής πολλών χρόνων και φυσικά τα credits παίρνει και ο προσωπικός της προπονητής. Η καρβουνοκαπνισμένη Τζόντι (που κάνει σολάριουμ για να φαίνονται πιο ξεκάθαρα οι μυς της όταν "σφίγγεται" στους αγώνες) έχει διατελέσει μερικώς λεσβία και είχε και δικό της ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh».

Να θυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ZOO αποκάλυψε πως στο μαγαζί που χόρευε σύχναζαν όλοι οι μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ, κάποιοι από τους οποίους την καλούσαν να χορέψει πριβέ ... κάποιος διάσημος μάλιστα, ονόματα δεν λέει υπολήψεις δεν θίγει, έδινε πολλές χιλιάδες δολάρια για ένα τρίο μαζί της.